in

Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan voorspelling instorting Westerse beschaving in 2025

reset button

Jaren geleden besteedden we voor het eerst aandacht aan de sombere prognoses van de private geopolitieke en militaire inlichtingensite Deagel.com, die zich baseert op officiële cijfers, rapporten en documenten van onder andere de CIA, het Amerikaanse ministerie van Defensie, de Wereldbank, het WEF, de EU, het IMF, en zo ongeveer alle denkbare gezaghebbende internationale instanties en organisaties.

In de in september 2020 bijgestelde analyse blijkt er eigenlijk niets te zijn veranderd: in 2025 is het Westen nog steeds totaal ingestort, al verschilt de ernst van de klap van land tot land.

Vooral de VS, Groot Brittannië en Duitsland krijgen extreem zwaar te lijden, terwijl Nederland en Finland er in Europa nog het minst slecht vanaf komen. Toch gaan ook in ons land circa 1 miljoen mensen verdwijnen, zo verwacht Deagel.

In 2014 schreef Deagel dat het Westerse blok aan beide kanten van de oceaan als gevolg van het onbeperkt bijdrukken van geld en het maken van schulden in 2025 zal zijn ingestort. Dat lot is nog altijd onontkoombaar.

De corona crisis heeft bovendien aangetoond dat ‘het succesmodel van de Westerse wereld is gebouwd op samenlevingen zonder veerkracht, die nauwelijks enige tegenspoed kunnen verdragen, zelfs niet met lage intensiteit. Dat namen wij aan, en daar hebben wij nu zonder twijfel de volledig bevestiging van.’

Great Reset: tijdelijke verlenging van een stervend systeem

‘De Covid crisis zal worden gebruikt om het leven van dit stervende economische systeem te verlengen door middel van de zogenaamde Great Reset, die net als de klimaatverandering-, extinction rebellion-, planetaire crisis-, ‘groene revolutie’- en schalieolie hoaxen wordt gepromoot door het systeem.’

En net als met de corona lockdowns en de doelbewuste vernietiging van de horeca, het toerisme en een groot deel van het MKB is alles van de ‘Great Reset’ gericht op het fors terugdraaien van de consumptie economie, zodat we nog een paar jaartjes langer op min of meer dezelfde voet kunnen doorgaan.

‘Dat kan eventjes effectief zijn, maar zal het kernprobleem niet oplossen, en het onvermijdelijke enkel uitstellen. De heersende elite hoopt aan de macht te blijven, wat feitelijk het enige is waar ze zich echt zorgen over maken.’

‘Covid heeft aangetoond dat het Westen niet meer kan omgaan met tegenspoed’

‘De instorting van het Westerse financiële systeem – en uiteindelijk de Westerse beschaving – door een samenloop van crises is het belangrijkste element in de prognose, en heeft een verwoestende uitkomst.

Covid heeft aangetoond dat de Westerse samenlevingen die het multiculturalisme en het extreme liberalisme hebben omarmd, niet in staat zijn om om te gaan met echte tegenspoed.’

Als treffend voorbeeld geeft Deagel de ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2a317fc7998df27ac0616523 640 sperma1

Onvruchtbaar na Corona vaccinatie? Studieresultaten op zijn vroegst in 2022

rutte whmm

IMF waarschuwt voor slechte kwaliteit NL onderwijs, bedankt kabinetten Rutte!