in

Onwaar: Russen die de Democratische Partij hackte en lekte naar WikiLeaks

sputin 300x200

Die 12 Russische hackers zijn aangeklaagd voor het hacken van de mailserver van de Amerikaanse Democratische Partij (de Democratic National Committtee, DNC) waardoor zeer belastende email werd gelekt naar WikiLeaks. De aanklacht tegen deze 12 Russen voltrok mede op basis van Nederlands bewijsmateriaal. De NOS rapporteerde trots over onze AIVD-hackers, hoe onze AIVDers de Russische hackers hackte en meekeken terwijl ze de mailservers van de Democratische Partij hackten.

Duidelijk: Case Closed. Rusland zat fout, politieke beïnvloeding is bewezen. Geen twijfel. Zelfs bevestigd door onze eigen hackers van de . Een prachtig verhaal, illustrerend voor de tijdsgeest, bewezen met vele feiten door diverse partijen en er werd duidelijk over gerapporteerd door de kwaliteitspers, resulterend nu in de officiële aanklacht.

Er is echter nog één klein resterend probleempje…

Het verhaal is onwaar.

Het officiële verhaal is onwaar

Het officiële verhaal – als vaak tegenwoordig – bleek volstrekt onwaar. Het kan niet. William Binney – voormalig NSA technisch directeur (een good guy, een klokkenluider) vertelt het je zelf. De data-transfersnelheid was daarvoor eenvoudigweg te hoog. De snelheid waarmee de emails werden uitgelezen en opgeslagen was niet te reproduceren over internet. En Jullian Assange, de oprichter van WikiLeaks, ontkende trouwens ook betrokkenheid van Rusland en/of Russische hackers vanaf dag 1. Assange is daar zelfs ‘1000%' van zeker. Hoe dat precies kan, is onduidelijk, maar zijn stelling is duidelijk, uhm, stellig.

De data die werd gelekt, werd gelekt door een insider van de Democratische Partij die directe toegang had tot de email-server. De emails werden lokaal ingelezen en opgeslagen (vermoedelijk op USB-stick) en daarna verstuurd (door die insider) naar WikiLeaks. Dit wordt ook bevestigd door bijvoorbeeld voormalig VK ambassadeur Craig Murray.

De DNC-insider deed het lekken met een gericht doel: klokkenluiden. Namelijk om landverraad (en stemfraude) bij de Democratische Partij (waaronder DNC-eigenaar Hillary Clinton) aan de kaak te stellen. Clinton, als eigenaar van de Democratische Partij, kaapte de nominatie van de Democratische Partij tijdens de voor-verkiezingen, voor eigen gewin (of beter: voor eigen verlies). Ze kaapte deze nominatie weg van haar Democratische concurrent Bernie Sanders. En de voorzitter van de Democratische Partij erkent dat nu zelfs. De Clinton-club probeerde tijdens de 2016 verkiezingen feitelijk een coup te plegen. En die mislukte, mede dankzij de klokkenluider.

De waarheid is niet correct, dus is misleiding toegestaan

Klokkenluiden over mega-groot “Links”-verraad en kritiek op de /Clinton-factie, dat is uiteraard niet politiek correct. Dat mag niet waar zijn, dus dat is niet de officiële waarheid geworden. Als de waarheid niet politiek-correct genoeg is, dan is snoeihard liegen en misleiden toegestaan.

En uiteraard werd DNC-medewerker Seth Rich ‘toevallig' doodgeschoten voor deze DNC-lek. Zo ga je tegenwoordig immers om met klokkenluiders: direct vermoorden. Dat is de bekende modus operandi van de Bush/Clinton-factie. Als de waarheid politiek incorrect is, blijkt moorden ook gewoon toegestaan. Al is dat uiteraard (nog) geen bewezen feit, want ook dat feit is uiteraard politiek niet correct, dus: officieel onwaar.

Wat is de officiële waarheid wel geworden? “ hebben het gedaan.”

En de Nederlandse overheid en het Nederlandse groot-mediabedrijf is uiteraard Pro-Bush/Clinton en anti-Putin, dus aan die leugen deden de NL Overheid, AIVD, NOS, NRC en NU.nl graag mee. Het waren , bedrog en misleiding terwijl men beter wist en men beter kon weten. Maar het liegen en bedriegen had een goed doel: de cover-up van linkse corruptie. En u weet ondertussen: dat doel heiligt alle middelen.

En uiteraard werd er direct weer geprofiteerd van deze tegenslag: het werd uiteraard gedraaid en gespind als “Putin is evil”. Op die manier past het namelijk wel in de politiek correcte agenda: het profileren naar een hete oorlog met Rusland. (Want dat is zo lekker winstgevend, €€€!)

Maar goed. Aanschouw: Zo werken de Nederlandse overheid, de Nederlandse media en de Nederlandse inlichtingendiensten tegenwoordig. De Nederlandse overheid, de NOS, de AIVD, NRC en NU.nl liegen bewust tegen u en met aanwijsbare redenen. Officiële leugens, officieel bedrog en officieel oorlog stoken. Allemaal niet politiek correct, maar allemaal vermoedelijk wel realiteit.

Als altijd: Oordeel zelf.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oecvyfq wi0 e1538770507965

Dronken? Jean-Claude Juncker stumbles and is helped by leaders at NATO gala

e831b50a2df4083ecd0b470de7444e90fe76e7d61bb1184791f1c3 640 trump

Achter het Trump-theater: Wie ‘stuurt’ echt economie en wereld?