in ,

Ouders klagen over spel in de klas waarbij kinderen fiches konden verdienen door kleding uit te trekken, basisschool dreigt met celstraf

geralt / Pixabay

Een klacht van twee ouders over basisscholieren die zich tijdens een casinospelletje in de klas uitkleedden om fiches te verdienen, is uitgemond in een soap waar geen einde aan lijkt te komen.

De Hannie Schaft basisschool in Zaandam, waar het tumult zich afspeelt, heeft inmiddels demonstratief een bordje ’Verboden voor Onbevoegden’ geplaatst bij het toegangsplein. Een poging om de moeder van een elfjarige leerlinge en haar partner te weren van de school.

Zij hadden geklaagd over een spelletje ’strip-roulette’ waarbij kinderen fiches konden krijgen door hun kleding uit te trekken, waardoor twee jongetjes in hun onderbroek kwamen te staan.

De ouders van het meisje klaagden daarover en kregen bijval van belangenvereniging Ouders & Onderwijs, dat vond dat er ’grenzen waren overschreden’.

De moeder en haar vriend hebben inmiddels een pleinverbod aan de broek. De advocaat van de school schreef een brief waarin hij erop wijst dat overtreding van het verbod op zestien maanden celstraf kan komen te staan.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Social Experiment en speeltuin Amsterdam wil bedrag parkeerboete’s extreem gaan verhogen

VN is om wereldwijde wetgeving te dicteren: Vandaag groot globalistisch besluit over VN-klimaatverdrag