in , , , , ,

VN is om wereldwijde wetgeving te dicteren: Vandaag groot globalistisch besluit over VN-klimaatverdrag

verenigde naties 1543510192
Etereuti / Pixabay

Terwijl de Nederlandse bevolking net verloren heeft in een VN verdrag rondom het stimuleren van migratie naar Nederland, binnenkort een VN verdrag langs komt voor het stimuleren van vluchtelingen voor migratie richting Nederland, is vandaag onder de hamer het VN verdrag voor klimaatbeleid voor nieuwe, extra hoge belastingen in Nederland.

De VN klimaatgekte wordt letterlijk nu verder uitgebouwd met COP24 op de VN top in Polen waar 130 landen samen zijn om vergaande stappen te nemen nog meer wereldwijde (klimaat)belastingen op te leggen op alle bevolkingen op deze planeet. En maar niet dat jij hierover inspraak gaat krijgen.

Macht grijpen met behulp van bangmakerij

Je moet (helaas) begrijpen dat het hele spel van de VN is om wereldwijde wetgeving te dicteren. Men gebruikt angst om die waanzin door te drijven, namelijk de zelf aangewakkerde klimaatgekte.

Met ‘global warming', waar dus geen sprake van is, op basis van het CO2 fabeltje – CO2 is niet aantoonbaar een oorzaak is van verwarming. Het is allemaal bangmakerij gebaseerd op pseudo-wetenschap. Statistische ‘bewijs' zoeken (veelal fabriceren) om een ongefundeerde hypothese te onderbouwen. Dat is klimaatwetenschap zoals men die bezigt, pseudo-wetenschap volgens de definitie, gekoppeld aan financieel gemotiveerde groepdenk/groupthink. Zeer succesvol.

Vervolgens ontregelt men zelf het klimaat door wereldwijd structureel verontreinig in de lucht te brengen en met grote magnetron-achtige straalzenders luchtstromen te ontregelen. Dat bevestigt dan – in hun beeld – ‘climate change', wat de nieuwe ‘global warming' is in afwezigheid van global warming. Doel? Winst!

Klimaatgekte (klimaatfascisme) met als doel: leefbelasting

Deze VN klimaatgekte (letterlijk: het is klimaatfascisme) heeft als doel wereldwijde leef-belasting op te leggen. Belasting is namelijk winst. En die winst is meervoudig: heel veel extra inkomsten voor overheden, heel veel subsidies voor het bedrijfsleven, heel veel oneigenlijk verkregen macht voor ongekozen globalisten.

Als je leeft, moet je van de VN belasting betalen. Dat is agenda 21/2030: Je leeft, dus je vervuilt, dus je betaalt klimaat-belasting. En je wordt daarbij zo veel mogelijk beperkt in je keuzes. Jouw opties worden bepaald voor je door de globalisten. Elke andere optie wordt je verboden.

Dit is het spel van het VN klimaatfascisme waar ongekozen politici – die nergensverantwoording afleggen – jurisdictie (macht) proberen te krijgen over alle inwoners op deze planeet: Belasting en optie beperking voor iedereen. De VN heeft zeer nadrukkelijk geen jurisdictie over de inwoners van deze planeet, of over de EU of over Nederland. Maar de VN acteert vervolgens alsof ze dat wel hebben. En is daarin zeer succesvol.

Niet bindende globalistische verdragen omzetten in bindende lokale wetgeving

Partijen als Rutte werken hier vrijwillig aan mee. Het is hen die netjes hun handtekening zetten onder de verdragen van de VN en EU, die beloven en toezeggen dat globalistische verdragen worden omgezet in lokale wetgeving. En het is hen die deze instructies vervolgens omzetten in bindende Nederlandse wetgeving.

Rutte zegt altijd Ja tegen globalistische verdragen en heeft daarbij echte inspraak onmogelijk gemaakt in Nederland. Dit deed hij om deze ‘zachte' globalistische staatsgreep mogelijk te maken. Stapje voor stapje, verdrag voor verdrag, tot er geen weg meer terug is. Zoals EU keizer Jean-Claude dat zo graag zegt.

Juncker2 e1433752556799

Elke Nederlandse handtekening, onder elk globalistisch, VN of EU verdrag, is weer een extra stapje. Kabinet Rutte geeft daarmee steeds weer een intentieverklaring af van de Nederlandse overheid. Kabinet Rutte geeft daarmee steeds weer de belofte verdragen (bindend of niet) om te zetten in lokale wetgeving.

Kabinet Rutte geeft daarmee steeds weer macht weg aan ongekozen figuren van de VN, de EU en het internationaal lobbyende grootbedrijf. Macht is zero-sum. Dit betreft dus macht die wij kwijt zijn en niet eenvoudig terug gaan krijgen. Voor het weggeven van onze macht is dus geen bindend internationaal verdrag nodig, dat doet Rutte namelijk geheel vrijwillig door zijn handtekening te zetten.

Men doet hierbij continu hun best de bevolkingen zo volledig mogelijk onwetend te laten, zoveel mogelijk te misleiden met onzin-wetenschap, zo veel als mogelijk buiten te sluiten en continu buiten spel te zetten. En ondertussen alle globalistische verdragen te realiseren in lokale wetgeving. Dat is de enige resterende rol voor de Nederlandse overheid in de EU en de VN. En dat lijkt ze steeds weer prima te lukken.

Komt de weerstand nog op tijd?

De regering van Trump – bijvoorbeeld – doet dit niet. Die doorzien het spel van de VN en spreekt zich daar nu tegen uit. En met Trump, uiteraard, een groeiend aantal mensen. Zie de gele hesjes beweging, bijvoorbeeld. Er is dus een kentering gaande, met de VN en EU aan de verliezende kant. De bevolking verzet zich (gelukkig!) steeds meer tegen hegemonie door ongekozen globalisten.

Maar of we daarmee nog op tijd zijn valt te bezien. Zie de EU tanks in de straten van Parijs. De VN en EU zetten nu op volle kracht in om hun zaakjes zo spoedig mogelijk af te ronden en af te hechten. En men boekt wekelijks successen in hun strijd tegen de soevereiniteit en zelfbeschikking van de mens. Zie bijvoorbeeld hoe de globalisten de gele hesjes onderdrukken.

Of we daar in Europa nog van terug kunnen komen valt nog te bezien. In ieder geval niet onder leiding van de EU, dat is wel duidelijk. De vraag is dus, gezien het groeiend verzet tegen globalisme, hoeveel bestaansrecht de EU nog heeft. En dus: Hoelang de ongekozen eurocratie zich nog kan verzetten tegen de inwoners.

Met een EU leger in de broekzak – die ze onder de noemer staatsveiligheid inzetten om zichzelf te beschermen tegen de eigen bevolking – gaat dit vermoedelijk een bloederige strijd worden komende maanden en vermoedelijk komende jaren. Het is de globalisten versus de bevolking. En de globalisten zijn vooralsnog aan de winnende hand.

Of je het wilt zien of niet… Dit is het spel dat gespeeld wordt. Als altijd, onderzoek en oordeel zelf.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kinderen school 1544793441

Ouders klagen over spel in de klas waarbij kinderen fiches konden verdienen door kleding uit te trekken, basisschool dreigt met celstraf

protest 1544710158

Nu ook Gele Hesjes in Engeland: “Wat willen we? Brexit! Wanneer willen we het? NU!”