in , , , ,

Overheid: 5G zendmasten aan banden

wifi

Met de komst van het nieuwe 5G netwerk zullen er veel meer (kleinere) zendmasten nodig zijn en men verwacht deze dan ook straks in lantaarnpalen en bushokjes. 

Ondanks dat de overheid zegt zich zorgen te maken zijn ze vastbesloten dat 5G in 2020 in Nederland operationeel zal moeten zijn.

Het volgende bericht verscheen in het AD:

Het ministerie van Economische Zaken overweegt om straling van zendmasten landelijk aan banden te leggen. Door de uitrol van 5G wordt een wildgroei aan antennes verwacht, onder meer in lantaarnpalen en bushokjes. Dat levert mogelijk gevaar op voor de volksgezondheid. 

Op dit moment vindt de overheid het prima dat er ongelimiteerd zendmasten worden geïnstalleerd:

Er is geen vergunning nodig voor het plaatsen van antennes kleiner van vijf meter. Voor het plaatsen van antennes op gebouwen moeten de telecomaanbieders ook toestemming vragen aan de bewoners .

Dus, nu wil de overheid opeens het aantal 5G antennes aan banden gaan leggen, maar tegelijkertijd staat er in het AD artikel dat staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken stellig van plan is om in 2020 een landelijk 5G-netwerk uit te rollen:

Volgens haar is 5G belangrijk voor de toekomst van onder meer zelfrijdende auto’s, drones en razendsnelle internetverbindingen op mobieltjes. 

Geloof het of niet, maar op dit moment ligt de verantwoording voor de volksgezondheid en de gevolgen van de grotere zendmasten bij de gemeente.

Gemeente beoordelen nu of ergens een nieuwe zendmast mag komen. Al in 1999 werd een Europese richtlijn met limieten voor elektromagnetische velden opgesteld, maar die is in Nederland niet wettelijk ingevoerd. ,,Het is niet zo dat er nu geen rekening wordt gehouden met straling, daar letten gemeenten op, op basis van een convenant met telecomproviders”, zegt de woordvoerder van het ministerie.

De gemeente let daarop, staat er. Hoe bepaalt een gemeente wat wel of niet toelaatbaar is voor de volksgezondheid?

Ook dit staat in het AD artikel:

Eind vorig jaar waarschuwden 180 wetenschappers uit 36 landen voor de mogelijke risico’s van het nog te bouwen 5G-netwerk. De stralingsdichtheid gaat flink stijgen, maar de gevolgen voor de volksgezondheid zijn onbekend. De wetenschappers stellen dat uit sommige onderzoeken blijkt dat er een verband is tussen straling en hersentumoren, Alzheimer en onvruchtbaarheid bij mannen.

In een eerder artikel schreven wij het volgende over onvruchtbaarheid en straling:

In een artikel dat wij enkele jaren geleden schreven over de gevaren van straling voor meisjes kwam de Britse deskundige Barrie Trower met het volgende.

In een nieuw artikel komt Barrie Trower met alarmerende cijfers over de gevolgen van WiFi voor meisjes. In dat artikel staat dat maar liefst 57,7 procent van schoolmeisjes die worden blootgesteld aan WiFi straling een risico lopen op doodgeboren kinderen, afwijkingen in de foetus of kinderen die bij de geboorte genetisch zijn beschadigd.

Dat niet alleen, de door hen opgelopen genetische schade kan worden doorgegeven aan volgende generaties. Barrie geeft vervolgens een vereenvoudigd voorbeeld over hoe dit werkt:

Stel je voor dat je vijf jaar oud bent en je zit met op school met een laptop in de buurt van je buik. Theoretisch kunnen je eileiders bestraald worden totdat je de middelbare school verlaat op een leeftijd van ergens tussen de zestien en achttien jaar. Als je zwanger wordt zal ieder van je follikels of eiblaasjes gedurende langere tijd te lijden hebben gehad onder de voortdurende stroom microgolven.

Het gevolg hiervan is dat er een grote kans bestaat dat je geen gezond kind ter wereld zult brengen. Als je bijvoorbeeld als student zwanger wordt dan produceert jouw embryo (als het vrouwelijk is gedurende de eerste 100 dagen) ongeveer 400.000 follikels (binnen de eileiders) voor de toekomstige geboorte.

En uit een ander artikel:

In een onlangs door ons gevoerd gesprek met Dr. Roel Veldhuizen, bekend van zijn colums op Orjana, liet deze zich iets opmerkelijks ontvallen.

Dr. Roel verwacht dat vanwege de gevolgen van straling op de voorplantingsorganen van zowel jongens als meisjes de mensheid binnen drie generaties vanaf nu volkomen zal zijn uitgestorven.

Kinderen zitten al vanaf jeugdige leeftijd met een laptop op schoot, waardoor de straling direct op hun voorplantingsorganen is gericht en (vooral) ook jongens die met een smartphone in hun broekzak rondlopen zo dicht mogelijk bij hun (gevoelige) voorplantingsorganen.

Het is de onzichtbare killer waar we nu nog niet de gevolgen van merken. De generatie die nu nageslacht krijgt, heeft nog niet de volledige aanval op hun voortplantingsorganen meegemaakt zoals kinderen die nu voor hun kiezen krijgen.

En toch, bovenstaand verhaal van een zogenaamde zorgzame overheid is een red herring, een techniek om iemand te misleiden door diegene af te leiden van het eigenlijke onderwerp.

Het eigenlijke topic is zekere invoering van het 5G netwerk in 2020. Dat is wat onder alle omstandigheden doorgang zal vinden omdat dit nodig is voor de implementatie van de digitale gevangenis.

Tussen nu en 2020 zal onze overheid komen “met onafhankelijke onderzoeken” die aantonen dat het volledig veilig is om honderd duizenden extra zenders te installeren door het gehele land.

Behalve als de bevolking massaal in opstand komt en acties onderneemt zoals die onlangs door burgers in Haarlem zijn uitgevoerd, zullen die plannen ook inderdaad worden uitgevoerd, daar kun je vergif op innemen. Accepteer onder geen voorwaarde nog meer zendmasten in je buurt.

Je (klein)kinderen en andere medemensen zullen je er dankbaar voor zijn.

Meer informatie over straling:

StopUMTS

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wiv2017

Petitie: Verbeter de Wiv

tanks1

Ruim de baan voor militair Europa!