in ,

Pedofiel Van der V. woont boven kinderdagverblijf

Dat pedoseksueel Sytze van der V. in een flat in woont waar ook een kinderdagverblijf zit, dat snapt flatgenoot Hans Barrink niet. ‘Op de begane grond lopen hier hele kleine, lieve hummeltjes rond. Ik snap dat hij ergens moet wonen, het is een moeilijke kwestie, maar ik ben er niet blij mee', zegt Barrink. De bewoners van de flat werden vanmiddag door burgemeester Lucas Bolsius bijgepraat over hun nieuwe buurman.

Volgens Barrink wist niemand dat V. in de flat was komen wonen, totdat ze vandaag een brief van de gemeente kregen. ‘Daardoor wordt er nu een hoop gekletst onder de senioren. Een heleboel mensen zijn het er niet mee eens. Aan de overkant van de straat is een doodnormale flat, daar kan hij ook wonen. Maar dat zal iedereen zeggen. Bovendien, ik heb liever Sytze van der V. dan Volkert van der G.' Via


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ontslag Van Woerkom vorig jaar al bekend

Een bedenksel: Ebola, Toyota, Opel/MG, MH370