in

Een bedenksel: Ebola, Toyota, Opel/MG, MH370

Ik denk dat we voor een wereldwijde verandering staan waarbij iedereen op zijn eigen plek moet en zal blijven.

Het zal beginnen met het massaal terug roepen van auto’s van oa Toyota en vooral Opel/MG, hierna komt vlucht MH370 weer boven water. Auto’s zullen terug geroepen worden om technische fouten in de software of boordcomputer.

Vanwege deze “kwetsbaarheden” en de kans dat terroristen ze kunnen misbruiken om meer en verdere aanvallen uit te voeren, daarom zullen vliegtuigvluchten over de hele wereld moeten worden gestaakt.

Dit samen met de Ebola vrees zal ertoe leiden dat iedere burger op zijn plekje blijft en zo geen gigantische volksverhuizing op gang zal brengen. Maar dan blijft mijn vraag de grote WAAROM?

Wat staat deze wereld zoals hij nu is te wachten? Toch een niburu die komt? Dit blijft gewoon gissen maar de tekenen van dat “iets” beginnen we nu al aardig te zien als je er maar op let en vooral om je heen!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
20140621 182600 663609071

Pedofiel Van der V. woont boven kinderdagverblijf

6493212417 202ff83120 Klijnsma1

Gratis advies van Klijnsma: vul je pensioen aan met een moestuin vol Monsanto zaden