in , ,

Politie wordt omgevormd tot incassorobots van grote bedrijven

4753062067 1ff31cf964 incasso

De rol van de in onze wordt met de dag bedenkelijker. Ze dienen niet het volk, maar hun politieke meesters die worden gecontroleerd door bedrijven en fungeren steeds meer als incassorobots.

Er zijn ontwikkelingen gaande in ons land en ook in die die ons omringen die zo benauwend zijn dat het soms moeilijk is om nog gewoon adem te halen.

Een voorbeeld van wat we bedoelen vond enkele dagen geleden plaats in , maar had ook hier kunnen gebeuren.

Ken, een man en alleenstaande ouder, heeft een dispuut met de gemeente Manchester waar hij woont over gemeentebelastingen. Het gaat om een bedrag van ruim 8.000 waar hij het niet mee eens was. Daarnaast had Ken vanwege van zijn kinderen achterstand opgelopen bij het betalen van gemeentebelastingen. Het gevolg is dat hij door de politie gedwongen zijn huis wordt uitgezet.

Wat we zien is dat de politie steeds vaker wordt gebruikt als incassobureau en deurwaarder tegelijk.

In de onderstaande video zie je wat er gebeurt bij en met het huis van Ken en hoe er letterlijk een politiemacht verschijnt, gewapend met breekijzers en aanverwante artikelen en gewoon de deur in ramt.

Onder onze ogen laten we gebeuren dat we steeds meer leven in een land waarbij de politie wordt gebruikt als verlengstuk van bedrijven.

We komen terecht in een regelrechte tijd van fascisme, staatsfascisme waar de politie in dienst is van grote bedrijven en bankiers via politici die onder volledige controle staan van die organisaties.

De politie heeft ooit een eed gezworen om mensen te beschermen. Dat zijn lang vervlogen tijden want nu zijn ze gedegradeerd tot zielige puppets die de tirannie van hun meesters moeten uitvoeren.

In ons land is het geen haar beter en wordt de politie ingezet als incassobureau voor onder andere het CJIB (Centraal Justitiëel Incasso Bureau). Agenten die de misdaad moeten bestrijden, houden zich nu bezig met het onverwacht op de stoep staan bij mensen om spullen in beslag te nemen.

Deurwaarders hebben volkomen schijt aan de ellende die ze veroorzaken bij mensen en sturen zelfs al bij relatief kleine bedragen aan op gedwongen verkoop/uitzetting van de eigen woning.

Lees verder via Niburu.co.

Photo by Isa Dim cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3463941734 9f689edbde schuld

De werkelijke staatsschuld van Nederland, nummer 6 op de BNP ranglijst

2927932004 0eb3402b5b DNB

Toezichthouder DNB was sm-prostituee