in ,

De werkelijke staatsschuld van Nederland, nummer 6 op de BNP ranglijst

We hebben nu lang genoeg onze mond gehouden over de werkelijke schuld van de lage landen. We gaan nu rekenen naar wat we in werkelijkheid kunnen betalen. Beter gezegd NOOIT terug kunnen betalen. Het financieel systeem is gebaseerd op schuld. Een schuld die steeds meer wordt verhoogd als iemand een lening opent bij een bank. Want een lening genereert krediet en dat is schuld geen effectief geld. En dat allemaal met toestemming van onze regerende paljassen.

België heeft een effectieve staatsschuld van 327%. Voor Nederland is het 325%. Dus onze politici hebben een vrij groot gat in de hand.

De oorzaak?

De vergrijzing zit hier voor niets tussen. Wel de verzwarting door mensen die ik dan weer geen ongelijk kan geven dat ze hier naar toe komen. Ze krijgen hier tenslotte ALLES op een gouden schaaltje aangereikt. Toch de spoeling voor de eigen bevolking wordt hierdoor wel ontzettend dun. Tel daarbij op de sociale lasten die we elke maand betalen waarvan niet het grootste gedeelte naar pensioenen gaat maar naar werkeloosheidsuitkeringen, bijstand en gezondheidszorg. Laat regerenden aub stoppen met het verkopen van fabeltjes en leugens. We moeten ook nog eens banken uit de door henzelf veroorzaakte financiële hoop stront halen. We moeten ‘verplicht’ de geldkluizen van IMF en wereldbank blijven vullen zodat onnozelaars in Afrika en Oekraïne onder leiding van Amerika oorlogje kunnen blijven spelen. Heeft dan niemand dan dit verwerpelijke spelletje door? Zijn onze politici dan OERLOMP?

BNP en werkelijke schuld

Het Bruto Nationaal Product van België is 528 miljard euro. Voor Nederland is dit 880 miljard euro. België staat op plaats 5 en Nederland op 6 wat betreft landen met de meeste schuld ter wereld met referentie naar het BNP. België met 327% wat uitkomt op een schuld van 1,8 biljoen en Nederland met een schuld van 325% wat uitkomt op een schuld van 2,9 biljoen. Waarom zitten ze dan achter Griekenland aan, hoor ik u denken? Wel, vanwege het BNP misschien? Ze produceren maar 246 miljard euro en hebben een schuld van 317%. En, dat is vreemd! Heel vreemd! Want, als we kijken naar Portugal met een BNP van 228 miljard en een staatsschuld van 358% zou je denken dat de trojka achter HEN aan zou gaan, niet? Of achter Ierland met een BNP van 246 miljard en een staatsschuld van 390%. Juist dat doen ze niet. Waarom niet?

Wat moeten ze verkopen aan particuliere bedrijven van Ierland en Portugal? Griekenland heeft havens en immense rederijen. In Ierland vindt men de digitale industrie maar die is Amerikaans en in Portugal zijn mensen te arm, woont 70% langs de kust, bestaan nauwelijks sociale vangnetten en is dus evenmin iets van de bevolking te stelen. Daarom GRIEKENLAND!

In België, Nederland, Portugal en Ierland zijn alle bedrijven van het volk al geliberaliseerd. Dat wil zeggen dat alle bedrijven, eigendom van het volk, al ‘opgekocht’ zijn door particuliere multinationals! Hebt u het nog niet door dat alle internationale bedrijven en banken de wereld willen regeren en DOMINEREN? Door diefstal verkregen wat niet van de politiek was en dus nooit van multinationals KAN zijn!

Begin een keer voor uzelf te denken. Het is nodig om uit de malaise te komen. Op onze verwerpelijke politici hoeft u niet te rekenen. Die maken uitsluitend uw portemonnee leeg.

schuld

Het BNP van de wereld is totaal 78 biljoen. De wereldschuld loopt richting 250%. Denkt u echt dat we nog in staat zijn om banken te blijven betalen? Particuliere instellingen die hun geld uit de gebakken lucht toveren als krediet en er daarna vals geld van maken dat ze via hun bankcomputertjes laten circuleren? Dat is waarom u wordt gedwongen om te betalen met een kaart. Waarom u maar een beperkt geldbedrag CASH kan opnemen. Het is niet om u te beschermen tegen diefstal en alle andere circulerende leugens. Nee, het is omdat er bijna geen echt geld meer is! De bank is failliet, niet de staat of u. DE BANK!

crisis_niet_over_staatsschuld_burgerlijke_ongehoorzaamheid-512x1024

Lees verder via Stop de bankiers.

Photo by h.koppdelaney


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekenland wordt energieknooppunt voor groot deel Europa

Politie wordt omgevormd tot incassorobots van grote bedrijven