in ,

Pukkelpop-getuige: ‘zwarte raciste Sarah liegt volledig, zij begon integendeel mensen uit te schelden’

raciste e1534948283496

De leugenpers draait overuren om haar afschuw uit te drukken over het vermeende ‘' waarvan een paar zwarte meisjes op Pukkelpop slachtoffer zouden geweest zijn.

Gisteren al stelden wij dat het hele verhaal wellicht verzonnen is, want op het Twitteraccount van één van de twee zwarte dames blijkt dat zij zelf de raciste is: ‘ik haat blanke mensen', zo klinkt het.

hatewhitepeople

Nu laat een getuige van het voorval ons anoniem ook nog weten hoe de vork écht aan de steel zit.  Hier is haar getuigenis:

 Dit artikel is zoooo waar, ik was een van de meisjes die Vlakbij hun stond.

Ze deden alsof ze iemand kenden die helemaal vanvoor stond, zodat ze vanvoor konden graken terwijl die persoon helemaal niet bestond. Al wetende dat wij daar 1,5 uur op voorhand al stonden de wachten (wij niet alleen maar zeer veel mensen al).

Een vriendin van mij kwam voor ons op, want er was echt veel te weinig plaats voor nog 4 extra mensen (ze waren met 4 niet met 2 zoals ze verteld).

Er ontstond een ruzie omdat ze niet wilde weggaan (wat dus wel normaal was, omdat zij hun juist beter dan ons voelden), dus kwam de security kijken (er was ruzie met woorden maar zeker niet met geweld).

We vertelden de security wat er aan het gebeuren was en toen begonnen ze ons uit te schelden met snitches en fake fans van kendrick, heel het optreden lang nog.

We zouden dit tegen iedereen gezegd hebben die zoiets probeerden omdat het echt gewoon oneerlijk is. Natuurlijk noemen zij ons dan racisten omdat ze inderdaad hun zin niet kregen. Maar racisme had er helemaal niks mee te maken, we hebben zelf veel goeie vrienden met andere afkomst.

Ik wil wel nog even zeggen dat ik van die jongens niets afweet, maar aangezien dat ze over dit geval ook gelogen heeft…'

Het hele verhaal van de twee zwarte dames, als zouden ze puur om ‘racistische' redenen geviseerd zijn, is dus flauwekul.  Zijzelf probeerden te laat vlak voor een optreden door een dicht opeengepakt publiek te dringen, wat op geen enkel festival geapprecieerd werd, en wat geregeld tot discussies leidt.

Het enige wat dus overblijft is dat een paar jongeren in beschonken toestand ‘Congo is van ons' gezongen hebben.  Een non-event, een akkefietje, een onschuldig grapje, zoals ze dezer dagen op festivals en campings met honderden voorkomen.  En in vergelijking met de verkrachtingen, aanrandingen, overvallen en gewelddaden, gepleegd door zwarten en Noord-Afrikanen, waarvan Vlaamse mensen in Vlaanderen dagelijks het slachtoffer zijn, volslagen onbeduidend.

De leugenpers staat dus weer met de billen bloot.  Vlamingen zijn geen racisten.  Vlamingen zijn wellicht het meest tolerante, naïeve, brave volkje dat er bestaat…

O ja, terwijl de leugenpers weer op jacht was naar onbestaande ‘Vlaamse racisten', werd gisteren in Sint-Niklaas een kind van 5 doodgereden door 3 beroepscriminelen. De namen van de daders zijn bekend, want ze werden aangehouden, maar ze worden door geen enkele leugenkrant vermeld. DAT verhaal is blijkbaar niet interessant genoeg.

Lees ook eens verder bij de bron: re-act.be

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
201709 timmermans infowars

Frans Timmermans (EU) zaait verdeeldheid met extremistische retoriek “tegen nationalisme”

asielzoekers ceuta

Opnieuw gewelddadige aanval op Ceuta door ‘migranten’, zeven agenten gewond