in , ,

Frans Timmermans (EU) zaait verdeeldheid met extremistische retoriek “tegen nationalisme”

En daarom moet u verplicht van de EU houden, anders weer “geschiedenis herhaald” etc.

Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie, waarschuwt Europa voor nieuw nationalisme. Hij doet dat in een verklaring ter gelegenheid van de jaarlijkse EU-herdenkingsdag voor de slachtoffers van totalitaire en autoritaire regimes.

“We moeten doorgaan met te vertellen wat in het verleden in Europa is gebeurd, zodat we niet dezelfde fouten maken in de toekomst”, schrijft hij in een gezamenlijke verklaring met commissaris Vera Jourova (Justitie).

“Temeer nu de Europese normen voor menselijke waardigheid, fundamentele rechten, de rechtsstaat en democratie opnieuw worden uitgedaagd door extremistische, nationalistische en verdeeldheid zaaiende retoriek.”

De EU-herdenkingsdag is jaarlijks op 23 augustus, de dag waarop in 1939 nazi-Duitsland en de Sovjet-Unie het zogenoemde Molotov-Ribbentrop-pact sloten, het niet-aanvalsverdrag tussen de twee machtsblokken.

“Dit pact stortte Europa nog dieper in een van de donkerste periodes. Miljoenen mensen werden vermoord en generaties Europeanen getekend”, aldus Timmermans en Jourova. “De namen van de miljoenen slachtoffers van dictatoriale regimes moeten behouden blijven en de herinneringen levend worden gehouden.”

Bron:
https://tpo.nl

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Simon
2 jaren geleden

Timmernans : Nationalisme besrijden -en iemand zijn eigen geboorteplek [zijn /. haar emotie] ondermijnen is crimineel

W. Wakker
2 jaren geleden

Frans is blijkbaar totaal niet op de hoogte van de werkelijke geschiedenis en wie er achter die oorlogen zaten!!! De oorlogen zijn niet ontstaan door nationale belangen maar zijn geënsceneerd door banken als de Rothschilds met false flag operaties. Banken willen oorlog omdat dat verschrikkelijk profijtelijk is.
Landen hebben namelijk geld nodig voor wapens en Rothschild leent aan alle partijen aan wie het kan verdienen. Als de landen een maal in puin liggen komen de de landen en nu ook de burgers om geld te lenen om hun huizen en steden weer op te bouwen. En dan mag Rothschild nog een keer geld uitlenen. Geld dat de Rothschilds niet bezitten en wat zij printen tegen nul kosten en waarvoor zij rente betaald krijgen. Denk daar eens over na aub !!!!!!

Dat was al in de Frans-Engelse oorlog (waar Rothschild zo rijk van is geworden) als in WWI en WWII. De rol van de burgers is slechts te fungeren als kanonnenvoer en betaler achteraf van alle herstel kosten. Alleen al als je er over nadenkt word je onpasselijk …. Frans mag dan wel 4 talen spreken maar van de ware geschiedenis van Europa en de verschrikkelijke rol van de banken heeft hij geen enkel benul.

Waar Frans het natuurlijk ook niet over heeft is dat de nazi’s na de oorlog ondergronds verder zijn gegaan in de USA en dat de CIA juist achter de vorming van de EU zat via onder andere de Bilderberg groep (ja, “onze” eigen nazi bernhard was daar actief). Misschien kan iemand in Brussel een en ander aan Frans doorgeven zodat hij niet zulke vreemde uitspraken doet.

Misschien kan men dan Frans ook vertellen dat de EU juist in het leven is geroepen door de elite als een opstapje naar de Nieuwe Wereld Orde, een fascistische wereldregering waarin een centrale regering absolute macht heeft over haar burgers. En een regering die uiteraard zelf alle middelen heeft. En dat laatste is al het geval want de elite van minder dan 1 % bezit meer dan 90 % van alle aardse goederen.
Vandaar overal pasjes, camera’s, NSA etc.

Maar tegen de tijd dat Frans het spelletje door heeft wordt hij hartelijk bedankt voor goede diensten en afgeserveerd …

Sigrid Kaag (D66) trekt nog eens 10,1 miljoen euro uit voor studenten in ontwikkelingslanden

Pukkelpop-getuige: ‘zwarte raciste Sarah liegt volledig, zij begon integendeel mensen uit te schelden’