in , ,

Ranglijst beste landen voor immigranten: Zweden nr. 1, Nederland 8e

2017 07 11 13 55 49.eritreers20aankomst20zweden2001a

US News & World Report heeft een top-80 gepubliceerd van landen die het beste zijn voor immigranten, oftewel: waar ze de hoogste uitkeringen, toeslagen en andere gunsten zoals gratis rijlessen en (bijna) gratis woningen krijgen.

Het zal weinig verbazing wekken dat het in geweld, anarchie en islamitische no-go zones wegzinkende de eerste plaats bezet. staat op een 8e plaats. Veertien landen van de top-20 bevinden zich in Europa.

De top-10 wordt verder gecompleteerd door Canada (2), Zwitserland (3), Australië (4), Duitsland (5), Noorwegen (6), Verenigde Staten (7), Finland (9) en Denemarken (10). Opvallende posities zijn er voor de (15) en Saudi Arabië (33). Beide steenrijke Golfstaten hebben hooguit een handjevol migranten uit opgenomen.

Desondanks haalde Saudi Arabië een naar verhouding hoge positie, omdat het wèl goed is voor immigranten (remigranten?) van de eigen nationaliteit. Hetzelfde geldt voor de communistische Myanmar, dat op plek 74 staat.

Supermachten China en Rusland vinden we terug op de resp. 21e en 24e positie.

Of de lijst een reëel beeld geeft valt te betwijfelen, aangezien we Oekraïne op de 31e plaats terugvinden. Dat land is vanwege de aanhoudende burgeroorlog in het oosten en het feitelijk faillissement van de staat juist een emigratieland geworden. De EU heeft dat onlangs heel eenvoudig gemaakt door de visumplicht voor Oekraïners op te heffen – de volgende stap naar het EU-lidmaatschap van het land, dat er ondanks het Nederlandse ‘NEE' en het inlegvodje van Rutte natuurlijk toch gewoon gaat komen.

Daarnaast zien we immigratie kritische Europese landen zoals (43e) en (47e) ook nog in de lijst terug. En hoe komt het dat Marokko erin voorkomt (54)? Veel Europeanen hebben de stellige indruk dat de inmiddels helft van de bevolking van het Noord Afrikaanse land naar onze landen is getrokken.

Nederlandse politie verzwijgt en negeert explosie criminaliteit asielzoekers

In alle landen die veel migranten uit moslimlanden hebben opgenomen, is de criminaliteit geëxplodeerd en de onveiligheid enorm toegenomen, alsmede ook de druk op de sociale voorzieningen. Dat geldt ook voor Nederland. Media zoals de Telegraaf berichtten onlangs nog dat de Nederlandse politie –net als de Duitse en Zweedse- geen cijfers naar buiten mag brengen over de fors toegenomen criminaliteit door asielzoekers en migranten: ‘Vooral misdaad onder kansloze asielzoekers uit veilige landen blijkt welig te tieren. Er wordt op bestelling geroofd en dit kan zelfs straffeloos gebeuren.'

De politiek maakt daarbij maximaal misbruik van de onbenulligheid van het grootste deel van de bevolking, die een –door de media ingeprente- houding lijkt te hebben van ‘als het mij niet overkomt, bestaat het niet, en maak ik me er dus ook geen zorgen over.'

Geen wonder dus dat Nederland het tot de top-10 van ‘beste' landen voor migranten haalde. Of dat echt iets om trots op te zijn, zal de komende jaren door steeds meer bezorgde burgers worden betwijfeld, zeker zodra ook hier Zweedse, Duitse en Franse toestanden uitbreken.

(1) Zero Hedge

Lees verder via de Bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eu pensioen1 e1499853571110

Brussel, bemoei je niet met Nederlandse pensioenen!

hqdefault

Zaterdag 15 juli: Schatzoeken naar gratis bitcoins in Amsterdam