in ,

Rechtszaak afschaffing verplichte zorgverzekering

Beste Nederlanders,

Eindelijk! Na jaren van weigering en het negeren van de verplichte illegale zorgverzekering met de bijkomende dreigementen van beslaglegging, waarin de zorgverzekeraar, CAK en CJIB onder dwang een verplichte bestuursrechtelijke zorgpremie eisen op een vrij mens/burger, wordt een medewerker van de Nationale Bond voor Overheidszaken voor de civiele gedaagd, wegens de verplichte illegale zorgverzekering.

Belangrijk om te weten! Gerechtelijke procedures (beroep aantekenen) door burgers tegen Overheidsinstanties en bestuursrechtelijke wetten worden altijd getoetst door een bestuursrechter. Andersom; wanneer Overheidsinstanties gerechtelijke procedure starten tegen een burger, dan komt een burger altijd voor een civiele (burger) rechter te staan. Een burger is namelijk geen bestuursorgaan, zodoende kan een burger zich eindelijk beroepen op zijn burgerrechten. De Nederlandse Staat heeft ook geen enkele bevoegdheid om mensen/burgers onder dwang een contract te verplichten met commerciële private ondernemingen (Zorgverzekeraar), de illegale zorgverzekeringswet 2005 is een onaanvaardbare doorkruising van het mensen-/ burger-/strafrecht.

Bijvoorbeeld een beroep aantekenen tegen de verplichte bestuursrechtelijke zorgpremie (zorgverzekeringswet 2005) word getoetst in het Bestuursrecht en vervolgens afgewezen. Bestuursrechters toetsen alleen vanuit het bestuursrecht en een burger kan nooit een bestuursrechtelijke procedure winnen, wanneer hij/zij zich beroept op burgerrechten.

Bij de civiele wordt getoetst in het burgerrecht, waardoor een burger namens Art. 1.1 Burgerwetboek de bevoegdheid en vrijheid heeft om een dienstbaarheid wel of niet te willen dulden. De verplichte zorgverzekering is een schending op de burgerrechten met het plegen van strafbare feiten (dwang= Art. 284 Strafrecht). Wanneer u als burger een contract in onwetendheid onder dwang heeft moeten tekenen, kunt u het contract (=rechtshandeling) namens Art. 3.44 Burgerwetboek nietig (ongeldig) verklaren.

De uitspraak van de aankomende (30 november a.s.), zal het einde van de verplichte illegale zorgverzekering kunnen betekenen. Blijf ons volgen, zodat u op de hoogte blijft van het verdere verloop van de rechtszaak en onze verdere acties.

Klik & Meld u ook aan:

 STOP RUTTE 3! (PETITIE + COLLECTIEVE AANGIFTE INGEDIEND NAMENS 3.300)

 AFSCHAFFING VERPLICHTE ILLEGALE ZORGVERZEKERING (PETITIE + COLLECTIEVE AANKLACHT)

 COLLECTIEVE BELASTING OVEREENKOMST (PETITIE + COLLECTIEVE AANKLACHT)

N.B.O. roept de Nederlanders op, zich in groot collectief aan te melden voor de collectieve gerechtelijke procedure en de , om de verantwoordelijken van deze grootschalige zwendel m.b.t. de verplichte illegale zorgverzekering aansprakelijk te stellen! (STEUN ONS & WORD LID VAN ONS COLLECTIEF)

Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De fopspeen van het kabinet: Zwaardere lasten in het verschiet!

Nieuwe onthullingen: Weinstein huurde leger ex-Mossad-agenten in om vrouwen het zwijgen op te leggen