in ,

Rechtszaak afschaffing verplichte zorgverzekering

Beste Nederlanders,

Eindelijk! Na jaren van weigering en het negeren van de verplichte illegale zorgverzekering met de bijkomende dreigementen van beslaglegging, waarin de zorgverzekeraar, CAK en CJIB onder dwang een verplichte bestuursrechtelijke zorgpremie eisen op een vrij mens/burger, wordt een medewerker van de Nationale Bond voor Overheidszaken voor de civiele rechter gedaagd, wegens de verplichte illegale zorgverzekering.

Belangrijk om te weten! Gerechtelijke procedures (beroep aantekenen) door burgers tegen Overheidsinstanties en bestuursrechtelijke wetten worden altijd getoetst door een bestuursrechter. Andersom; wanneer Overheidsinstanties gerechtelijke procedure starten tegen een burger, dan komt een burger altijd voor een civiele (burger) rechter te staan. Een burger is namelijk geen bestuursorgaan, zodoende kan een burger zich eindelijk beroepen op zijn burgerrechten. De Nederlandse Staat heeft ook geen enkele bevoegdheid om mensen/burgers onder dwang een contract te verplichten met commerciële private ondernemingen (Zorgverzekeraar), de illegale zorgverzekeringswet 2005 is een onaanvaardbare doorkruising van het mensen-/ burger-/strafrecht.

Bijvoorbeeld een beroep aantekenen tegen de verplichte bestuursrechtelijke zorgpremie (zorgverzekeringswet 2005) word getoetst in het Bestuursrecht en vervolgens afgewezen. Bestuursrechters toetsen alleen vanuit het bestuursrecht en een burger kan nooit een bestuursrechtelijke procedure winnen, wanneer hij/zij zich beroept op burgerrechten.

Bij de civiele wordt getoetst in het burgerrecht, waardoor een burger namens Art. 1.1 Burgerwetboek de bevoegdheid en vrijheid heeft om een dienstbaarheid wel of niet te willen dulden. De verplichte zorgverzekering is een schending op de burgerrechten met het plegen van strafbare feiten (dwang= Art. 284 Strafrecht). Wanneer u als burger een contract in onwetendheid onder dwang heeft moeten tekenen, kunt u het contract (=rechtshandeling) namens Art. 3.44 Burgerwetboek nietig (ongeldig) verklaren.

De uitspraak van de aankomende (30 november a.s.), zal het einde van de verplichte illegale zorgverzekering kunnen betekenen. Blijf ons volgen, zodat u op de hoogte blijft van het verdere verloop van de rechtszaak en onze verdere acties.

Klik & Meld u ook aan:

 STOP RUTTE 3! (PETITIE + COLLECTIEVE AANGIFTE INGEDIEND NAMENS 3.300)

 AFSCHAFFING VERPLICHTE ILLEGALE ZORGVERZEKERING (PETITIE + COLLECTIEVE AANKLACHT)

 COLLECTIEVE BELASTING OVEREENKOMST (PETITIE + COLLECTIEVE AANKLACHT)

N.B.O. Nederland roept de Nederlanders op, zich in groot collectief aan te melden voor de collectieve gerechtelijke procedure en de petitie, om de verantwoordelijken van deze grootschalige zwendel m.b.t. de verplichte illegale zorgverzekering aansprakelijk te stellen! (STEUN ONS & WORD LID VAN ONS COLLECTIEF)

Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Machiavelli
3 jaren geleden

prof. mr. Twan Tak- Docent – Hoogleraar Bestuursrecht -schreef al :
De burger heeft [zelfs] geen schijn van kans in het recht.
Bestuursrchterlijk is boel volledig dicht geknepen”
..
Voorts is de Rechtbank vaak ook nog partijdig -= stript graag in de stukken – zodat de rechter een incompleet dossier op z’;n bureau krijgt
.
En zorgvuldig gaat het al helemaal niet goed.
Want een formeel systeem [een computer systeem] is in strijd met het zorgvuldigheidsbeginsel.
Zo’n Systeem kan onmogelijk Toetsen”
een primare voorwaarde binnen het recht “TOETSEN”

3 jaren geleden

het hele grote probleem dat is die eigen risico daar moeten we gewoon vanaf om dat het gewoon niet meer te betalen is laat staan voor kinderen die nog aan het door leren zijn waar van moeten hun het betalen en het punt is ook nog met al die mensen die werken we moeten ook voor alle asielzoekers betalen om dat asielzoekers maar alles gratis krijgen en de hard werkende arbeider die niet een asielzoeker die heeft meer voordelen om dat alles betaalt word en in den haag onder ander mevr schipper die wist het zo erg lekker te vertellen over die eigen bijdragen de mensen werken alleen om hun eigen bijdragen te kunnen betalen

wakker
Antwoord aan  Fred Flipphi
3 jaren geleden

Ik snap hier niets van -kan je dit ook uitleggen ??

Anto. Haurissa
3 jaren geleden

Afschaffen aub.

Anto. Haurissa
3 jaren geleden

Alles afschaffen

mik
3 jaren geleden

De gewone zorg ‘zonder winst oogmerk

3 jaren geleden

Als de regering vind dat iedereen verplicht verzekerd moet zijn, dan moeten ze deze verzekering bij de verplichte sociale verzekeringen doe. Dan wordt dit via de belastingen ingehouden en kan niemand daar onder uit komen, tenzij je niet werkt en ook geen uitkering heb.

Marc
3 jaren geleden

De Rechtspraak moet concurentie krijgen.
.,
Recht moet ook aan de markt.

Het is nu ook aj een verdienmodel

Statia
3 jaren geleden

Gewoon afschaffen die verplichte illegale zorgplicht fraude en de Nationale Ziekenzorg herinvoeren in Nederland.Al het premiegeld dat in het verleden op illegale van de burger is getroggeld weer terug overmaken naar de bankrekening van de premiebetaler. Voor mij part kunnen de Ziektekosten Verzekeringen geld op zij zetten om dit te bekostigen als de uitspraak positief uit valt voor de premiebetaler. Ik zal deze ontwikkeling blijven volgen.

De fopspeen van het kabinet: Zwaardere lasten in het verschiet!

Nieuwe onthullingen: Weinstein huurde leger ex-Mossad-agenten in om vrouwen het zwijgen op te leggen