in

Referendum?? Associatieverdrag met Oekraïne al deels van kracht!

Nederland is het enige van de 29 landen (EU-lidstaten en Oekraïne) dat het associatieverdrag met Oekraïne niet heeft geratificeerd. Doordat er in augustus al een inleidend verzoek om een werd ingediend, kon de tot goedkeuring van het associatieverdrag met Oekraïne niet in werking treden. Dat zegt Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders in antwoord op Kamervragen van Kees Verhoeven (D66) en Pieter Omtzigt(CDA).

De voorlopige toepassing van bepaalde onderdelen van het associatieverdrag is al op 1 november 2014 is ingegaan. Bij Europees Raadsbesluit is vastgelegd welke delen van het verdrag dit betreft. Het gaat om zaken die onder de bevoegdheid van de EU vallen. De voorlopige toepassing van die onderdelen van het associatieverdrag kan alleen met unanimiteit in de Europese Raad stopgezet worden. Dat zal niet gebeuren.

Voor de handelsparagrafen in het akkoord is apart tussen Rusland, Oekraïne en de EU afgesproken dat die op 1 januari 2016 in werking treden.

Lees verder bij de Bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjaak
5 jaren geleden

“” Oekraïne-referendum””
.
Een “JA stem” lljdt tot veel meer inleveren / bezuiniging. Na het Oekraïne-referendum met [JA} moeten de Eu Burgers €33 Miljard Euro extra betalen. De armoede zal toenemen- maar ook de onvrede [agressie] onder de burgers
.
Let daarom aub op !!

.
5 jaren geleden

.

Sjors
5 jaren geleden

Oekranie het Antisemieten land & Holocaust ontkenners – welk land ook nog en bewijsbaar de MH17 naar beneden heeft gehaald op 17 juli 2014 – met bijna 300 onschuldige burgers. Het gelul dat de Radars in onderhoud waren klopt voor geen meter. Dit misdaad land was wettelijk verplicht die uitval Radar te melden aan Eurocontrol in Maastricht. Dit klote fascisten land heeft een verkeersvliegtuig als dekmantel gebruikt. Precies hetzelfde lul-verhaal als 9/11 -dat de luchtverdediging niet werkte. Allemaal leugens en de burger gaat dadelijk “VOOR” = [JA] referendum stemmen toch !! Lullo Koenders maakt zich daar sterk voort. Wanneer grijpt het Leger eens in om die klootviolen en politieke schoften af te schieten.

..
Antwoord aan  Sjors
5 jaren geleden

.

Frits
5 jaren geleden

Kijkt u even mee deze PbdA figuur “is op herhaling en wordt gefinancierrd door 1 van de rijkste in de wereld. WIE !! ,
.
‘Michiel van Hulten PvdA’er. Oud-Europarlementariër. Was voorzitter van de toemalige [2005] “Stichting Beter Europa” waarmee hij voor het referendum in oltober 2005 geld aanvroeg en ook nog ontving voor campagne-activiteiten vóór de EU Grondwet. Welke Eu ondemcratisch tot stand kwam- gezien de 68% tegen. In die stichting zaten onder andere ook Hans van Meerten (de EU pensioenprofessor die uw pensioengeld verdeeld binnen de Eu) -en Lousewies van der Laan van D66 [een neoliberaal] -die in de 2e kmr de boel fleste.

....
Antwoord aan  Frits
5 jaren geleden

.

.
5 jaren geleden

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft de Amerikaanse investeerder George Soros [afkomst Hongaar] ervan beschuldigd doelbewust de vluchtelingenstroom uit het Midden Oosten aan te wakkeren om het continent Europa te destanilliseren -met het uiteindelijke doel nog verder te infiltreren rihting het Oosten

Anton
5 jaren geleden

Ales wordt om gekocht. En maar denken dat het allemaal eerlijk gaat !!!!!

Sem
5 jaren geleden

Is Oekraïne verstrikt geraakt in eigen leugens?

Het feestje begint weer en daarmee wordt de zorg weer verder verziekt

Red Bull & Nutricia betaalde Universiteit van Utrecht om positieve beoordelingen te krijgen