in

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep, normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?

In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, zo valt te lezen op de website van het .

Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken.

Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “Influenza deed niks, was er niet, vertelt het RIVM ons,” zegt Stefan Noordhoek in een video op YouTube.

Daarnaast stierven er de afgelopen maanden 6138 mensen door . “ is natuurlijk altijd onderdeel van de griepgolf. Er is nu gezegd: ‘Er is een griepgolf en daar knippen we corona van af, dat geldt niet, en we houden een griepje over wat niks is.”

Zijn de griepdoden coronadoden geworden?

“Als ze het straks gaan hebben over de tweede golf en het grote belang van extra maatregelen, neem dit dan alsjeblieft mee,” zegt Noordhoek.

Daarnaast worden er al weken nauwelijks patiënten opgenomen in het en sterven er vrijwel geen mensen meer door corona.

“Gemiddeld sterven er elke dag 410 mensen in en al maandenlang overlijden er 0, 1, 2 mensen per dag aan corona. En we zetten ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
  1. Grote zwendel gewoon griep ieder jaar vaste prik pas op als je ouder bent de weerstand wordt minder goed oppassen afstand houden deze griep is niet zo groot maar voor ouderen oppassen

  2. Dit is een wereldwijde machtsgreep van de satanische NIeuwe Wereld Orde en de NL regering loopt daar in mee !!
    We zien dus over niet te lange tijd Rutte in Gitmo …. of hij neemt de pil …

  3. Als hydroxychloroquine met zink als eerstelijnsbehandeling zou worden bestempeld, zou de toelating voor noodgebruik voor concurrerende producten ophouden te bestaan En daar komt de aap uit mouw: dat je geen spoedprocedure kunt aanvragen voor bijvoorbeeld een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Met andere woorden: je kunt zo’n noodtraject niet doorlopen als er al een behandeling is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat zou jaren kunnen duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet Dus RVIM houd getallen hoog en verbied elk ander medicijn. {Mensen word wakker}.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen

blank

De revolutie is volop bezig en bijna niemand ziet het