in

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep, normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?

cor dist

In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, zo valt te lezen op de website van het RIVM.

Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken.

Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “Influenza deed niks, was er niet, vertelt het RIVM ons,” zegt Stefan Noordhoek in een video op YouTube.

Daarnaast stierven er de afgelopen maanden 6138 mensen door corona. “Corona is natuurlijk altijd onderdeel van de griepgolf. Er is nu gezegd: ‘Er is een griepgolf en daar knippen we corona van af, dat geldt niet, en we houden een griepje over wat niks is.”

Zijn de griepdoden coronadoden geworden?

“Als ze het straks gaan hebben over de tweede golf en het grote belang van extra maatregelen, neem dit dan alsjeblieft mee,” zegt Noordhoek.

Daarnaast worden er al weken nauwelijks patiënten opgenomen in het ziekenhuis en sterven er vrijwel geen mensen meer door corona.

“Gemiddeld sterven er elke dag 410 mensen in Nederland en al maandenlang overlijden er 0, 1, 2 mensen per dag aan corona. En we zetten ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte leugenaar 586x350 e1441620798491

Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen

Agenda21 surveillance 193210316 scr

De revolutie is volop bezig en bijna niemand ziet het