in ,

Rotterdamse atletiektrainer kon ongestoord 35 jaar lang tienermeisjes misbruiken en bezwangeren

triest 1546697722
sasint / Pixabay

Diverse meisjes van tussen de 11 en 18 jaar zijn jarenlang misbruikt door hun Rotterdamse atletiektrainer. Dat bevestigt de directeur van de Atletiekunie tegen het ANP na berichtgeving vanochtend in De Telegraaf.

Het misbruik vond plaats tussen 1982 en 2017 bij meerdere sportverenigingen waar de 58-jarige Jerry M. werkzaam was. Met een aantal minderjarige meisjes had hij onbeschermde seks, waardoor enkele van hen zwanger raakten.

Ook zou de man, die als buschauffeur bij het Rotterdamse vervoersbedrijf RET werkt, samen met zijn slachtoffertjes naar dierenporno hebben gekeken. De man heeft afgelopen zomer een bekentenis afgelegd bij de tuchtcommissie.

Geen onderzoek

De voorzitter van atletiekvereniging CAV Energie uit Barendrecht maakte volgens de krant in 2009 al melding van de massages en intieme aanrakingen van M., maar de Atletiekunie besloot daar destijds geen onderzoek naar te doen.

De Atletiekunie geeft aan dat er vanuit hen geen aangifte tegen de man is gedaan, omdat dit een zaak van de slachtoffers is.

Lees ook eens verder bij de bron: wnl.tv

Ongelooflijk, bizar, triest en alle andere woorden die dit drama enigszins kan vertalen. Heeft de Atletiekunie willens en wetens zijn ogen dicht gehouden?

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aardappel 1542644425

Gele Hesjes: De Ruttes, de Ollongrens en de Timmermansen zijn bang voor wat er komen gaat(spoiler: het gaat volgens plan)

Schermafbeelding 2019 01 05 om 15.55.45

Politie zijn helden, totdat ze een Turkse vlag of groep “jeugd” zien, dan druipen ze angstig af