in , , , ,

Gele Hesjes: De Ruttes, de Ollongrens en de Timmermansen zijn bang voor wat er komen gaat(spoiler: het gaat volgens plan)

aardappel 1542644425
Alexas_Fotos / Pixabay

Afgelopen weekend kreeg journalist Jan Dijkgraaf van TPO voor de demonstratie van de gele hesjes in Rotterdam een envelop in handen gedrukt van een nette dame met daarin ‘een bijdrage voor de strijd’.

In een begeleidende tekst schrijft ze voor het eerst in haar leven bang te zijn. Niet voor ziekte en dood, maar voor andere vijanden.

“Door levenservaring herken ik een vijand van verre,” zegt ze. “De vijand kan zich vermommen in een lachende premier die zijn land verkwanselt om naar een hoge functie in de Europese Unie te vertrekken, in een Kajsa Ollongren die nepnieuws als haar vijand ziet, in een Timmermans die ooit een onschuldig PvdA’ertje was en nu samen met zijn bondgenoten (Juncker in een rolstoel, anders valt hij om) over een rode loper marcheert naar een Groot Europeesch Rijk.”

Wakker ben geworden

De vrouw merkt op dat deze vijanden al onder ons zijn en zich in onze huiskamers hebben genesteld.

“De Googles kijken al mee, de Sleepwetmensen slepen zich een ongeluk om onwelgevallige meningen op te dreggen en onze werkgevers kijken mee op de socials wat we posten,” klinkt het.

De dame zegt voor het eerst in 60 jaar bang te zijn voor de nabije toekomst.

“Ik zie de tanks met Europese vignetten de straten van Parijs binnenrollen om de mensen met de gele hesjes weg te vagen. Mijn vrienden en kennissen zeggen dat ik ben geradicaliseerd (alleen omdat ik wakker ben geworden en kritisch ben geworden op elk geluid dat vanuit de MSM komt en ik sinds kort in een geel hesje over de Erasmusbrug loop). Ik wacht nu op het moment dat Ollongren een meldpunt opent waar je de onwelgevallige meningen van mensen kunt aangeven. Dan wordt zwijgen goud.”

Het 1984 van Orwell

Ze merkt op dat we zijn beland in het 1984 van Orwell. De mening van ‘Het Volk’ is bedreigend. Bedreigend omdat ze het Pact van Marrakesh en de Klimaatwet voorziet van zeer kritische kanttekeningen omdat deze zaken niet in de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen hebben gestaan.

“De Ruttes, de Ollongrens, de Timmermansen, ze zijn bang voor wat er komen gaat,” aldus de vrouw.

“De kloof tussen de elite en de gewone mensen is zo beangstigend helder op dit moment in de geschiedenis,” vervolgt ze.

Elke zaterdag

Mensen worden gekort op thuiszorg en betalen zich blauw aan de zorgkosten. Mensen komen straks letterlijk in de kou te staan omdat de energierekening niet meer op te brengen is.

De vrouw zegt elke zaterdag in een geel hesje over de Erasmusbrug te zullen lopen tot het niet meer nodig is of het verboden wordt.

[TPO]

Lees ook eens verder bij de bron: ninefornews.nl


Helaas is het allemaal kansloos, want het hele gele hesjes gebeuren is opgetuigd door de powers that be. Ik denk dan ook niet dat ze überhaupt bang zullen zijn. Allemaal part of the plan, creatie van order out of chaos.herm1

Ver voordat er sprake was van gele hesjes, werd er in Amerika al de domeinnaam giletsjaunes.com vastgelegd. Dit gebeurde al op 15 mei 2017, de dag nadat Macron werd gekozen tot president van Frankrijk.

Er staat geen website op het domein, maar het feit dat iemand dit registreerde in 2017, net na de verkiezing van Macron lijkt op teveel toeval.

En als we dan toch in 2017 zijn, dan is de voorpagina van het Rothschild lijfblad The Economist voor dat jaar weer interessant. Want bij de voorspellingen voor 2017 komen we de gele hesjes tegen die protesteren tegen van alles en nog wat.

De vrouw die geacht wordt het startschot te hebben gegeven voor de gele hesjes beweging heeft iets voor elkaar gekregen dat technisch niet mogelijk schijnt te zijn. 

Jacline Mouraud protesteerde op haar Facebookpagina tegen de accijnsverhoging op diesel en op dat moment had zij een Youtube account met ongeveer 200 abonnee’s.

Binnen 24 uur echter had haar video meer dan 5 miljoen kijkers gescoord, dus rara hoe kan dat?

Het lijkt er zelfs op dat de Franse president Macron deel uit maakt van het complot.

Er zijn aanwijzingen die aantonen dat Jacline werkt voor Macron. Jacline Mouraud woont in Bretagne en toen Macron naar Rennes kwam om de kiezers te bedanken voor zijn verkiezing, was zij degene die voor Macron de ontmoeting met journalisten regelde. Het is natuurlijk ondenkbaar dat de entourage rondom Macron iets dergelijks zou toevertrouwen aan iemand die ze totaal niet kennen en die geen achtergrond in de politiek heeft.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2019 01 04de donkere kant van smartphones3

De Smartphone heeft mensen afhankelijk gemaakt… en dommer

triest 1546697722

Rotterdamse atletiektrainer kon ongestoord 35 jaar lang tienermeisjes misbruiken en bezwangeren