in ,

Rusland levert keihard bewijs van enorme Turkse oliesmokkel voor ISIS

Afgelopen dinsdag leverde een indrukwekkende hoeveelheid bewijs, waaronder satellietfoto’s, dat enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie naar Turkije worden gesmokkeld. Omdat dit ook uit eerdere onafhankelijke onderzoeken is gebleken, kan de Turkse president kan onmogelijk blijven beweren dat hij niets weet van de eindeloze stroom van vele honderden tot soms wel duizenden tankwagens die dagelijks zonder problemen de grensovergangen met Turkije oversteken (video). Bovendien: wat de Russen kunnen zien, kunnen de Amerikanen ook zien. President moet daarom al heel lang op de hoogte zijn van de Turkse samenwerking met ISIS, en is daarom –net als de NAVO en de EU- medeplichtig.

De Russische viceminister van Defensie Anatoly Antonov zei dat ‘wij vandaag slechts enkele van de feiten presenteren die bevestigen dat een compleet team bandieten en Turkse elites olie stelen van hun buren in de regio.’ Het gaat om dermate grote hoeveelheden dat kan worden gesproken van een ‘live oliepijpleiding’ die bestaat uit duizenden tankwagens.

‘Wat een geweldig familiebedrijf’

‘En volgens onze informatie zijn de topleiders van het land, president Erdogan en zijn familie, betrokken bij deze criminele activiteiten,’ vervolgde Antonov. ‘Het klinkt misschien te bot, maar je kunt de controle over deze diefstal enkel aan je naaste verwanten geven. In het Westen vraagt echter niemand naar het feit dat de zoon van de Turkse president hoofd van een van de grootste energiebedrijven is, of dat hij zijn zwager heeft aangesteld als minister van . Wat een geweldig familiebedrijf!’

‘Het cynisme van de Turkse leiders kent geen grenzen. Kijk naar wat ze doen. Ze gingen naar het land van iemand anders en beroven dit zonder enige wroeging.’ De Russen weten precies via welke drie smokkelroutes de olie wordt getransporteerd naar de Turkse havens aan de Middellandse Zee en naar grote raffinaderijen en overslagplaatsen. De konvooien worden beschermd door Al-Nusra, de Syrische tak van Al-Qaeda die samenwerkt met de zogenaamd ‘gematigde’ Syrische moslimrebellen die rechtstreeks door het Westen worden gesteund en bewapend.

Turken leveren ISIS en Al-Nusra strijders, munitie en voertuigen

De Russen leverden tevens gedetailleerd bewijs dat de Turken tenminste 2000 strijders, 120 ton munitie en 250 voertuigen aan ISIS en Al-Qaeda hebben gegeven, dat deze militaire hulp dagelijks doorgaat en dat de regering Erdogan geen enkele intentie lijkt te hebben daarmee te stoppen.

Onafhankelijke commentatoren zeggen dat Turkije om deze redenen uit de NAVO zou moeten worden gezet. Maar dat is nu juist het probleem: Erdogan geniet niet alleen de volle steun van de NAVO, maar ook van Obama en de Europese Unie, die afgelopen weekend een diepe knieval voor hem maakte en hem met minimaal € 3 miljard beloonde voor zijn criminele activiteiten waarmee hij ISIS ondersteunt, en waarmee hij tevens hun uitroeingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten gaande houdt.

‘ISIS in paar dagen te verslaan als VS steun intrekt’

Misschien dat het voor sommige Westerse burgers nu beter te begrijpen valt waarom de Iraakse regering weigert Amerikaanse troepen toe te laten, en tal van Iraakse groepen en burgers Washington rechtstreeks beschuldigen van het steunen van ISIS. ‘Geen enkele twijfel,’ zei Mustafa Saadi, wiens vriend, een commandant van de Shi’itische milities, er getuige van was hoe Amerikaanse helikopters waterflessen aan ISIS leverden: ‘ ISIS is er bijna geweest. Ze zijn zwak. Als Amerika nu maar eens ophoudt hen te steunen, dan kunnen we hen in enkele dagen verslaan.’ (1)

‘Rusland blijft olie infrastructuur ISIS vernietigen’

De Russische luchtmacht heeft de afgelopen twee maanden zeker 32 olie-installaties, 11 raffinaderijen en 23 pompstations verwoest of zwaar beschadigd (video 1, video 2, video 3, video 4). Daarnaast werden nog eens 1080 tankwagens vernietigd. Daarmee wisten de Russen de illegale oliehandel vanuit Syrië met de helft terug te brengen.

ISIS verdient volgens voorzichtige schattingen dagelijks $ 1,5 miljoen met de diefstal en smokkel van olie, en dat al zeker 4 jaar lang. Dat betekent dat de jihadisten nog steeds over meer dan voldoende geld beschikken om wapens, munitie en andere (militaire) uitrustingen te blijven kopen. ‘De Russische luchtmacht zal de vernietiging van de aardolie infrastructuur van IS in de Arabische Republiek Syrië blijven voorzetten,’ verzekerde de onderminister. ‘Wij roepen onze collega’s uit de coalitielanden op hetzelfde te doen.’ (2)

VS, NAVO en EU kiezen voor Turkije en islamisering Europa

Daar is echter weinig kans op, want de VS en de Westerse NAVO-landen hebben overduidelijk partij gekozen voor Turkije en daarmee het streven van de (Soenitische en Soefistische) politieke islam om niet alleen het Midden Oosten, maar uiteindelijk ook Europa te overheersen en onderdeel van een pan-islamitisch imperium te maken. Voor dat laatste doel houdt de EU –zijn vele valse beloftes ten spijt- de grenzen van onze landen ook de komende jaren volledig geopend voor de komst van vele miljoen moslimmigranten.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnold
5 jaren geleden

4o kuub per tankauto zeg nadat de helft is vernietigd nog 1000 ladingen per dag gedeeld door 1.5 miljoen maakt 26.67 dollar per liter, dus volstrekt ongeloofwaardig verhaal helaas

Ritzo
Antwoord aan  Arnold
4 jaren geleden

Voor zwarte handel bijzonder geloofwaardig omdat de prijs van olie rond de $45 zit

Casper
Antwoord aan  Arnold
4 jaren geleden

Koop een andere rekenmachine Arnold :
1000 ladingen à 40 kuub is 40 miljoen liter
$1.500.000 gedeeld door 40.000.000 is $0,0375 per liter dat is ruwe olie daar haal je ook nog eens na raffinage meer uit

Pjotr Boss
4 jaren geleden

@Arnold, ik weet niet hoe jij rekent, maar 1,5 M $ voor 40 x 1000 (kuub) x 1000 (ladingen) is 1,5/40 is 0,0375 $ per liter. Dat zit aardig in de buurt.

sietsero spakman
4 jaren geleden

Bommen op dit tuig!!!! Stuur ze maar naar Allah Vladimir!!!

Bodar
4 jaren geleden

Als het waar is financieren ze de IS
Maar Turken zijn handelslieden . maakt ze niet uit met wie
Wie deugd er nog wel op deze wereld ??
De Amerikanen hadden met Agent Orange al geen moeite in Vietnam
Het brein van alle ellende met deze gifslangen

Esmeralda
4 jaren geleden

Zijn er echt mensen die in dit soort berichten geloven?? Hoe erg is dat wel niet. IEDEREEN weet dat turkije jaren terug ik geloof 20j terug getekend heeft dat zij hun eigen olie niet mogen gebruiken en het contract is gedaan op 2023 en nu komt er een journalist of wie dan ook met zo een nieuws op. Vooraleer men iets zegt kunnen jullie beter dieper gaan en het beter onderzoeken dan mensen beliegen met zulke leugens.

Antwoord aan  Esmeralda
4 jaren geleden

Dit gaat hier dus NIET over hun EIGEN olie Esmeralda, of zijn het ook hun eigen mensen niet die nu opgesloten zitten na de coup met een staartje

Oooh
Antwoord aan  Esmeralda
4 jaren geleden

Jaja, de slimste van de hoop zit hier heb ik gezien. Geloof het maar Esmeralda, of ben je er ook zo eentje die maar pas zal zien dat er een probleem is als ze bij haar in de straat staan en iedereen een voor een buiten halen voor te zien wat je geloofs overtuiging is een dan handelen als volgt. Een als je het niet begrijpt. Je zal nadien hen koffietje met van drinken! Hopelijk heb je dan geen kinderen die ze voor je ogen … … Denk het er zelf maar bij

john
4 jaren geleden

kijk naar het verleden:ataturksrebelie werdt overgenomen door der adolf,terwijl erdogan nu in hun voetsporen treed!!trump is al lerende.hoever moet dit gaan??de wereld vernietigd zichzelf wel

Piotr
4 jaren geleden

Ik zag slechts 1 tankwagen, voor de rest allemaal gesloten vrachtwagens, die gebruikt worden voor droge lading. Deze video bewijst niets. Maar dat er zoiets gaande is, neem ik wel aan, maar tankwagens zie je niet in de video.

4 jaren geleden

Staat er niet in de Bijbel geschreven: aan het einde der dagen zullen we vreselijke dingen zien?

Pessimist? Nee zeker niet, maar we moeten ons toch echt zorgen maken over wat er op dit moment in de wereld speelt. Wilders (PVV) heeft gelijk, Turkije niet bij de EU. Ook al heeft onze bondgenoot Amerika er baat bij dat het wel gebeurt. Maar o, wat als Trump aan de macht komt? Laten we ook eens in onze eigen tuintje (Europa?) kijken, politiek den Haag zal deze kabinet periode wel uitzitten. Rechts rukt steeds meer op om ons heen. Frankrijk en Le Pen, Nederland en Wilders, Italië is financieel zorgelijk en Merkel verliest ook al haar geloofwaardigheid. En niet te vergeten het NEXIT verhaal binnen onze eigen grenzen. Europa is verdeeld, Engeland al uitgestapt, wie volgt?

Laatst sprak een dominee over de derde wereldoorlog. Zitten we daar niet midden in politiek gezien dan? Economisch gezien gaat het gelukkig beter, werkgelegenheid trekt aan, maar de vluchtelingen crisis zal ongetwijfeld hierop haar stempel drukken.

De rode draad in het hele verhaal is geld, macht en economische belangen. Dan telt een mensen leven niet meer mee. Zorgelijke toestanden.

Oooh
Antwoord aan  wifragroup
4 jaren geleden

Start inderdaad in de Bijbel! ????

Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers

Eindstrijd: Europa tegen de wereld