in

Service van de zaak: Zo kom je aan een papieren coronabewijs ….. en dat is voor nu, 1 jaar geldig

person showing brown gift box

De coronapas is op dit moment al verplicht bij grote evenementen. Ook voor reizen binnen de is al een coronabewijs nodig. Je kunt een coronapas krijgen als je:

  • gevaccineerd bent;
  • of in het afgelopen half jaar corona gehad hebt;
  • of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud hebt.

Maar niet iedereen heeft een of wil de CoronaCheck-app gebruiken. Voor die mensen is het mogelijk om het bewijs te printen.

Je kunt het coronabewijs alleen printen als je:

  • een DigiD-account hebt;
  • en gevaccineerd, hersteld of negatief getest bent;
  • en een computer en printer tot je beschikking hebt.

Via deze website kun je een papieren coronapas regelen. Je kunt kiezen voor een bewijs van vaccinatie, herstel of een negatieve test. Na je keuze log je op de website in met DigiD.

Vervolgens krijg je een scherm waarop staat dat er een pdf-document van jouw coronabewijs gemaakt is. Dat document kun je printen en meenemen naar bijvoorbeeld een restaurant of bioscoop.

Wie geen DigiD, of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kun je bellen naar de CoronaCheck-helpdesk (0800-14 21) of het algemene coronanummer (0800-13 51).

Het enige verschil tussen het papieren en het digitale bewijs is dat de CoronaCheck-app de Nederlandse QR-code elke paar minuten verandert. Wie de QR-code controleert, kan zo niet achterhalen waar je de code nog meer gebruikt hebt.

Op papier kan de QR-code uiteraard niet veranderen. De papieren versie biedt volgens de Rijksoverheid daarom minder privacy. Om dit probleem op te lossen, kun je regelmatig een nieuw bewijs printen waarop weer een nieuwe QR-code staat. Een papieren bewijs is een jaar geldig.

Lees verder bij de bron: Privacynieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sarah Esther Bronckhorst-Solomon
10 dagen geleden

Gelukkig worden we wakker. Onder Rutte, Ab Osterhaus , van Dissel en de Jonge werkt de nederlandse staat als een verkoopkantoor van ongeteste niet als veilig bewezen gentherapien voor hun, persoonlijke?, sponsors binnen big farma en deep state.

Iedereen heeft de neiging de schandalen van softenon, DES, mexicaanse griep vaccins etcetera te verdringen. Maar alleen al op grond van het promoten van riskante middelen dienen de schuldigen vervolgd te worden.

Het is echter nog ernstiger, omdat met het middel afpersing en vrijheidsberoving, het verbieden van alternatieve geneesmiddelen en het voeren van een leugencampagne, er feitelijk sprake is van onvrijwillge deelname aan een medisch experiment.

Hier is tevens sprake van recidive en samenspanning met een buitenlandse macht: Bill Gates.

Het preventief steriliseren van gehandicapte
was de praktijk in Nazi-Duitsland en werd door Hugo de Jonge in Rotterdam zelfs nog eens
geopperd.

Tot slot is het opmerkelijk dat deze etikettenplakkers veelvuldig hun oppositie net zo zwart maken als de opgevraagde wob-documenten en al preventief ‘critici’ met ongebreidelde big-tech-controle willen uitschakelen!

Waar zitten de echte fascisten met nazistische praktijken?
Helaas nog niet in in de bak, want dat is een taak aan ons bij rechters in dienst van de staat van ellende!

Open je ogen, er is duidelijk een agenda: Rutte gespot met World Economic Forum (WEF) tas

WOB-verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken