in , , , ,

WOB-verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken

Na WOB verzoeken in Australië en Groot Brittannië blijkt dat diverse medische overheidsinstanties het Pfizer mRNA nano ‘vaccin’ blind hebben goedgekeurd zonder naar de data van de testfase te hebben gekeken, of die zelfs maar tot hun beschikking te hebben gehad.

Zou dat ook voor het gelden? Bovendien blijken die testfase resultaten volgens tal van wetenschappers dermate onwaarschijnlijk te zijn, dat het welhaast niet anders kan dan dat Pfizer daar regelrecht bedrog mee heeft gepleegd.

Dat bedrog zou overigens weinig verbazing moeten wekken, want Pfizer heeft in de loop der jaren al miljarden aan schadevergoedingen moeten uitkeren vanwege bewezen fraude en valse claims dat hun producten ‘veilig’ en ‘effectief’ zouden zijn, terwijl – net als nu – in realiteit het tegendeel bleek.

Desondanks vinden ‘onze’ politici dat nog steeds geen enkel bezwaar om deze hoogst omstreden experimentele gentherapie injecties met almaar harder wordende dwangmaatregelen aan de hele bevolking op te dringen.

Experimentele injecties werden blind goedgekeurd

Doctors for COVID Ethics publiceerde in juni de officiële gegevens van de TGA (het Australische RIVM), die na een WOB verzoek waren vrijgegeven. Wat bleek: de TGA had het Pfizer vaccin in record tijd goedgekeurd voor gebruik, zonder zelfs maar een blik te werpen op Pfizers ‘patient level data’ (IPD).

M.a.w.: Australië was op voorhand totaal niet geïnteresseerd in de werkzaamheid en veiligheid van deze injecties. Men gaf dus blind een stempel op een middel, enkel vanwege de inmiddels volledig ontkrachte claim van Pfizer dat het ‘95% effectief’ was.

Nu blijkt dat ook de MHRA (het Britse RIVM) eveneens nooit naar de testfase data heeft gekeken, niet van de Pfizer injectie, noch van die van AstraZeneca. Uit een WOB verzoek op 31 juli aan Public Health England (PHE) is namelijk gebleken dat de MHRA rechtstreeks heeft gelogen toen werd beweerd dat wel degelijk naar de patiënt data was gekeken.

Volgens de PHE, die van de MHRA de opdracht zou hebben gekregen om deze gegevens te analyseren, had de instantie zelfs geen toegang tot de volledige dataset van Pfizer.

Waarom mocht de slager zijn eigen keuren, en controleerde niemand dit?

‘Het komt erop neer dat dit de tweede van de vier grote medicijn instanties (MHRA, TGA, EMA, FDA) is die de geldigheid van Pfizers ‘mirakel’ data nooit heeft onderzocht en beoordeeld,’ concludeert Doctors4CovidEthics.

‘De grote vraag is dus wie – buiten Pfizer zelf – Pfizers testgegevens heeft geanalyseerd. Waarom zou het publiek Pfizer op zijn woorden over de resultaten van hun eigen onderzoek moeten vertrouwen, terwijl tientallen miljarden dollars winst op het spel staan?’

Oftewel wéér een klassiek geval van ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’ en ‘Wij van WC eend adviseren WC eend.’ Alleen nu met een experimenteel middel dat, eenmaal in je lichaam gespoten, hoogstwaarschijnlijk NOOIT meer ongedaan te maken valt, en waarvan de gevolgen voor de middellange en lange termijn NOOIT zijn onderzocht.

Waarom hebben de belangrijkste medische instanties deze middelen dan tòch goedgekeurd? Wat zit daarachter? En waarom werd de Commission on Human Medicines verteld dat er ‘onafhankelijk onderzoek’ was geweest van Pfizers data, terwijl nu is vastgesteld dat dit een leugen was? ‘De antwoorden op deze vragen zijn van het allergrootste belang voor de en de publieke veiligheid van Covid-19 .’

Dataset van dit ‘magische wondermiddel’ werd verzonnen

Bovendien hebben diverse ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
person showing brown gift box

Service van de zaak: Zo kom je aan een papieren coronabewijs ….. en dat is voor nu, 1 jaar geldig

EU wil alle bezittingen van burgers gaan registreren