in , , , ,

Simpele video voor iedereen: De vaccinatie-obsessie van Hugo de Jonge weerlegt

De besmettingscijfers schieten omhoog en de schuld wordt wederom neergelegd bij de jonge generaties. Maar wat had je verwacht dat er zou gebeuren wanneer je alles in 1 keer open gooit?

De schuld ligt niet bij de jeugd, maar bij de top van het land. Het beleid kraakt aan alle kanten, zo blijkt ook nadat wederom een excuus moest aanbieden voor het te vroeg openen van de horeca.

Toch wordt het stijgen van de cijfers nu gebruikt om de druk op de jeugd om zich te laten vaccineren te verhogen, en uitsluiting van de maatschappij dreigt wanneer je dit weigert. Waar de maatstaf eerst het aantal bezette ic-bedden was, is dat nu opeens het aantal positieve testuitslagen.

Ik twijfel serieus of dit nog wel de oplossing is om uit deze situatie te komen en onderbouw in deze waarom. Het wordt tijd dat we onze ogen open gaan doen en kijken naar alternatieven om uit deze situatie te komen.

Waarom is er bijvoorbeeld nog steeds niet opgeschaald in de ? En waarom was anderhalf jaar tijd niet genoeg om met een werkend systeem te komen om te checken of iemand gevaccineerd of getest is? Genoeg ruimte voor verbetering zou ik zeggen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Litouwen slaat alarm: nepvluchtelingen uit Afrika en Pakistan komen eraan en ze willen naar Nederland!

clear glass bulb on human palm

Integriteit van de wetenschap: Hoe klimaatscenario’s het contact met de werkelijkheid verloren