in , , ,

Litouwen slaat alarm: nepvluchtelingen uit Afrika en Pakistan komen eraan en ze willen naar Nederland!

De situatie in Litouwen loopt uit de hand. Dat vindt het land zelf, tenminste. En daarin heeft het 100 procent gelijk. Want alleen de afgelopen maanden kwamen er 4.000 “” de grens over via Wit-.

En dit is nog maar het begin, vreest Litouwen. Want, zegt het land, er gaan heel binnenkort nog veel meer nepvluchtelingen bijkomen, vooral uit en Pakistan.

En raad eens waar die uiteindelijk naartoe willen?

De asielzoekers die momenteel in grote getallen naar Litouwen zijn gekomen zijn vooral van Iraakse afkomst. Deze nepvluchtelingen zijn naar Litouwen gekomen omdat de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko op die manier wraak wil nemen om zijn buurland omdat dat leden van de wit-Russische oppositie herbergt.

De twee delen een 700 kilometer lange, meestal onbewaakte grens met elkaar. En dus zegt Loekasjenko heel blij tegen allerhande wannabe migranten dat ze snel en gemakkelijk naar zijn land kunnen komen, waarna ze zo Litouwen kunnen binnenwandelen; een land.

Dat is al zorgwekkend genoeg, maar wacht, het wordt nog erger.

Want volgens de Litouwse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Arnoldas Abramavicius, zijn deze “asielzoekers” helemaal niet van plan om in zijn land te blijven.  Oh nee, Litouwen is slechts de eerste Europese halte.

Hun echte doel? Duitsland of Nederland. Want daar kunnen zogenaamde “migranten” lekker van hun leven genieten.“We maken ons grote zorgen.

We horen verhalen dat Loekasjenko nu mensen uit Pakistan en Afrikaanse landen wil uitnodigen naar Wit-Rusland te komen om onze kant op te sturen. Het is een stilte voor de storm. We moeten ons voorbereiden op een situatie die nog veel verder kan verslechteren,” aldus de staatssecretaris.

“We leggen ze uit dat ze niet in aanmerking komen voor asiel. Dat ze niet in de kunnen blijven, zoals ze beloofd is. Dat ze bedonderd zijn door Loekasjenko.”

Maar daar laten de meeste “asielzoekers” zich niets aan gelegen liggen.

Zij willen naar Nederland of Duitsland voor …

Lees verder bij de bron:De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Migratie- en asielpact – EU dicteert nieuwe regels

Simpele video voor iedereen: De vaccinatie-obsessie van Hugo de Jonge weerlegt