in , ,

SPY-FILES: Dus, de hypocriete EU maakt zich zorgen over privacy

15270312221 1f79f63c5f privacy

Dus, de hypocriete maakt zich zorgen over onze PRIVACY? Lees de SPY-FILES! Met namen van spionerende bedrijven in opdracht van de staat!

Deze week lagen en weer onder vuur in de EU. Allemaal gelul en zand in de ogen strooien van de bevolking door deze politieke leugenaars. Onze privacy stelt geen fluit voor. Gelul en gezwets van een groot aantal POLITIEKE OPLICHTERS. Ze beschermen ons niet, ze VERKOPEN ons.

Onze privacy is al lang verkocht aan particuliere bedrijven die werken in opdracht van de staat. De rest zijn leugens en  bedrog.

Politici WILLEN alles wat privé is van de bevolking weten en kennen. Ze SCHIJTEN in hun broek van ons. En dat is iets waar men zich vragen over moet stellen.

Waarom zijn ze bang van ons? Omdat ze ons al meer dan 100 jaar beliegen, bedriegen en bestelen.

Om vat op ons te hebben moeten ze ons bespioneren, beliegen, oplichten, beteugelen en vooral MISLEIDEN!

Daarom werkt de zogenaamde ‘VRIJE' pers voor hen als PUBLIC RELATIONS! Ook deze pipo's zijn niet te vertrouwen!

Indien u een keer wilt kijken wie er u in uw land bespioneren in opdracht van de staat moet u deze link een keertje openen.

 Voor de Nederlanders die denken dat ze niet gecontroleerd worden, laat ons zeggen dat uw regering ook wel een en ander uitvoert om u te controleren.

Gaat u een keer naar deze link en klik op CUSTOMERS. Denkt u ECHT dat de staat u NIET bespioneert?

Zo dus beste lezer. Indien u begrijpt wat er in dit artikel staat, wordt het tijd om alle corrupte politici, en dat zijn ze allemaal, van de troon te stoten. Voor degenen die het niet begrepen hebben, u wordt bedrogen, belogen, afgezet, bestolen en u hebt nog steeds niet door dat ‘democratie' een farce is. U merkt elke dag dat u geen fluit te vertellen hebt en dat uw privacy tot ongeveer het nulpunt is gedaald. Toch blijft u alle politieke ‘kwasten' achterna lopen en verdedigen. Er is geen ENKELE politicus te vertrouwen.

Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
f9b46521ec3d4d8d 640 science e1429742133307

Rocketscience van de AIVD: aantal gerichte aanvallen met malware op sites neemt toe

2400635684 a29273c35b gelukkig

De slooptocht van Rutte gaat gewoon verder: Nederland zakt in top van gelukkigste landen