in , ,

Staat bezig met schadevergoedingen inzake Demmink en waarom moest Teeven weg?

14479296285 624f11c25d opstelten teeven e1426190413409

Voor veel landgenoten kwam het opstappen van minister liegt niet Opstelten niet bepaald als een verrassing.

Het was duidelijk dat de man steeds verder verstrikt raakte in een web van leugens, maar dat was niet de reden van zijn opstappen. Een man als Opstelten is gewend om te liegen en wanneer het de bedoeling geweest zou zijn dat hij zou aanblijven dan was er ook ongetwijfeld voor de bonnetjesaffaire rond crimineel Cees H. een passende oplossing gevonden.

Nee, Opstelten moest nú verdwijnen en met hem Teeven. De vraag is uiteraard, waarom juist nu?

De tweede vraag die onmiddellijk rijst, is in hoeverre dit opstappen te maken heeft met de man die door Ivo Opstelten door dik en dun werd beschermd, de voormalig Secretaris Generaal van Justitie, Joris Demmink. 

Waarom komt Turkije bovendien een dag na het opstappen met de mededeling dat ze ondanks een eerdere pertinente weigering, volgens het OM, nu toch bereid zijn mee te werken aan het onderzoek naar Joris Demmink.

Er is in de achtergrond iets gebeurd waardoor het nu misschien mogelijk is dat koppen zoals die van Joris Demmink (en anderen) mogen rollen.
In dat kader was de televisie uitzending van Jeroen Pauw eergisteren, afgelopen maandag, ook interessant.

Daarin werd uiteraard gesproken over het opstappen van Opstelten en Teeven en plotsklaps werd door schrijver Bart Chabot de aandacht gevraagd voor Joris Demmink en in hoeverre het opstappen van de twee hiermee te maken zou kunnen hebben.

Het werd interessant want Chabot nam geen blad voor de mond: 

Hij sprak de hoop uit dat daar nu ook eens beweging in komt omdat er ‘veel stront in de doofpot’ zit. 

Chabot kwam niet zomaar met Demmink op de proppen: hij gaf aan de dag ervoor met schrijfster Yvonne Keuls te hebben gesproken, die hem vertelde dat Justitie bezig zou zijn met meerdere slachtoffers van Demmink schikkingen te treffen van € 60.000 tot € 70.000. Keuls kan het weten: zij was de eerste die misbruikschandalen bij Justitie openbaar durfde te maken, en heeft daar de consequenties uitgebreid van ondervonden. 

Lees verder via Niburu.

Bart Chabot brengt Demmink-zaak ter sprake bij Pauw (09-03-2015)

En het advocaatje Spong die het recht op uiten van de vrije mening (over een rechtszaak, waar Bart Chabot GEEN onderdeel van uit maakt) even in de kiem tracht te smoren! Zit Spong ook in het/een netwerk van pedofielen?

 

 

Schrijfster Yvonne Keuls: “Als je lang genoeg wacht zijn alle getuigen dood”

 

Lees verder via Staat bezig met schadevergoedingen inzake Demmink ?.

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
barbie wifi

De nieuwste Barbie luistert kinderen af, gesprekken draadloos naar internetservers

ert

Bouwde JP Morgan de Titanic om de Federal Reserve te vormen? De toevalligheden zijn “te toevallig”