in

Steeds walgelijker: ‘Document toont dat Epstein minderjarig meisje beval seks te hebben met prins Andrew’

prince andrew epstein 1 678x381 1

Documenten die zijn vrijgegeven in de rechtszaak van Jeffrey Epsteins vermeende handlanger Ghislaine Maxwell, tonen aan dat Epstein geprobeerd heeft om de Engelse prins Andrew seks te laten hebben met een minderjarig meisje, schrijft The Guardian vrijdagavond.

Het is niet duidelijk of de ontmoeting heeft plaatsgevonden.

Het document stamt uit een rechtszaak van 2015, die draaide om Epstein, Maxwell en Virginia Giuffre, een vrouw die claimt door zowel Epstein, Maxwell als Andrew te zijn misbruikt.

Volgens de Britse krant heeft Epstein op zijn privé-eiland in de Amerikaanse Maagdeneilanden een ontmoeting georganiseerd.

Het meisje dat Andrew moest verleiden tijdens een grootschalige sekspartij, moest naderhand rapporteren aan Epstein wat er was gebeurd, schrijft The Guardian. Op die manier kon Epstein ‘belastend materiaal’ verzamelen.

Het is niet duidelijk om welk meisje het gaat. In het rapport wordt zij aangemerkt als Jane Doe, een Engelse naam waarmee anonieme personen worden aangeduid….

Lees verder bij de bron: NU.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7448591936 1df34e96f0 Orwell 1984 e1440587673865

En zo begon de indoctrinatie: Schooltv leert de kinderen om afstand te houden

wikimedia epstein clinton pedo island 01a 480x300 1

Rechtbankverslagen: ‘Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins pedo-eiland’