in

Rechtbankverslagen: ‘Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins pedo-eiland’

wikimedia epstein clinton pedo island 01a 480x300 1

Gisteravond werden in de zaak Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein tientallen bewijsstukken vrijgegeven. Daaruit zou blijken dat veel van de geruchten die al langere tijd de ronde doen, waar zijn.

Zo zou ex-president Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins beruchte ‘pedo-eiland’ zijn gezien. Ook van de bekende advocaat Alan Dershowitz zou de aanwezigheid zijn bevestigd. President Donald Trump werd opnieuw vrijgesproken; hoewel hij een vriend van Jeffrey was, zou hij volgens slachtoffers nooit hebben meegedaan met de kinderseksfeestjes.

Op 23 juli beval een rechter de vrijgave van de documenten, waar ook de al vaak aangehaalde logboeken van Epsteins privé jet’ bij zaten. Van Clinton was al bekend dat hij minimaal enkele tientallen keren aan boord van deze ‘Lolita Express’ is gestapt.

Daarbij zou hij ook enkele malen zijn vergezeld door zijn vrouw Hillary, van wie een aantal veronderstelde voormalige ingewijden enkele jaren geleden verklaarden dat ze haar perverse sadisme graag af reageerde op jonge meisjes. Het is echter onduidelijk of ook haar naam in de documenten wordt genoemd.

‘Constante toestroom minderjarige meisjes, maar géén zwarte’

Uit een interview met een getuige: ‘Bill Clinton was op Epsteins eiland met Jeffrey, Ghislaine Maxwell, en twee jonge meisjes…. V: ‘Hij zei me lang geleden dat iedereen hem iets schuldig is. Ze zitten allemaal bij elkaar in de tas. JS: ‘Toen je zei dat je hem vroeg waarom Bill Clinton daar was, waar was ‘daar’?’ V: ‘Op het eiland.’                  (Doc: https://t.co/DyASI4SvIm pic.twitter.com/0yjsMUiCvo ).

De verslagen bevatten details van seks met minderjarige meisjes, waar ‘een constante toestroom’ van zou zijn geweest, en waar complete ‘orgieën’ mee werden gehouden. Er zouden slechts enkele jongvolwassen vrouwen tussen hebben gezeten.

Nog iets bizars: het mochten géén zwarte meisjes zijn. Als ze al eens een andere huidskleur dan blank hadden, dan moesten ze oogverblindend mooi zijn.

FBI hield bewijs achter; Maxwell deed mee met misbruik

De toch al ernstig in opspraak geraakte FBI maakt opnieuw geen beste beurt, want de federale recherche weigerde om een van Epsteins slachtoffers, Virginia Giuffre, in beslag genomen bewijsmateriaal te geven, wat ze nodig had voor haar eigen rechtszaak.

Enkele jaren geleden had justitie twee van Epsteins mede samenzweerders, waaronder ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
prince andrew epstein 1 678x381 1

Steeds walgelijker: ‘Document toont dat Epstein minderjarig meisje beval seks te hebben met prins Andrew’

52e9d3454357a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b762773dd964c 640 covid vaccin

‘Vertrouw de overheid maar’: AstraZeneca, producent van Nederlands coronavaccin wordt beschermd tegen schadeclaims