in

Topbankier runde jarenlang harem tienerhoertjes voor elite en royalty

171

Topbankier runde jarenlang harem tienerhoertjes voor orgieën met royalty, premiers en andere internationale prominenten.

171-300x150

Jeffrey Epstein, een Amerikaanse miljardair en voormalig topbankier, runde jarenlang een “harem” van tienermeisjes die hij “uitleende” aan een internationaalcliënteel van jetsetters. Onder hen royalty, politici en Hollywoodsterren. “Numerous prominent American politicians, powerful business executives, foreign presidents, a well-known Prime Minister, and other world leaders” staat er in het verslag van de onderzoekers.

Hij liet zich helpen door Ghislaine Maxwell, de dochter van de vroegere mediatycoon en fraudeur Robert Maxwell.Jeffrey Edward Epstein is een Amerikaanse financier, miljardair, filantroop en veroordeelde zedendelinquent. Hij was trader bij Bear Sterns voordat hij zijn eigen firma begon, J. Epstein and Co., later Financial Trust Co. geheten. Hij zou alleen miljardairs als klanten hebben. Zijn vermogen wordt geschat op 2 miljard dollar.

22-300x153

Epstein verdween al 13 maanden in de cel nadat uitkwam dat hij een 14-jarig meisje had betaald voor seks, maar nu, in een civiele rechtzaak aangespannen in Florida door een aantal van zijn voormalige “meisjes”, beginnen die namen te noemen. De Britse prins Andrew bijvoorbeeld, maar ook Alan Dershowitz, de Amerikaanse topadvocaat én Harvardprofessor.

Zwarte boekje

Er zullen er dus wel wat zijn die in hun broek schijten uit het “zwarte” boekje van 97 bladzijden vol met telefoonnummers dat in beslag genomen werd. Toen Epstein in 2008 al eens een keer tegen de lamp liep toen een grootmoeder van een 14-jarige in Florida naar de politie stapte nadat die “door de bankier 300 dollar was gegeven voor een beurt”.

11-300x257

Epstein kreeg toen 18 maanden wegens pedofilie, daar zat hij er 13 van uit. De zaak die nu gaande is, heeft al duidelijk gemaakt dat nogal wat van zijn machtige vrienden hem op dat moment lieten vallen. Anderen deden dat niet, en ze probeerden zelfs druk te zetten tot in het Witte Huis om Epsteins straf te milderen.

Eén van hen was de Britse prins Edward. Een andere was Alan Dershowitz, één van de advocaten die zorgde voor de vrijspraak van OJ Simpson en een gereputeerde professor aan de Harvard Law School.

Veertigtal meisjes

Er zouden al getuigenissen van een veertigtal meisjes zijn die – ze waren allemaal minderjarig toen – door Epstein zelf misbruikt werden, maar die ook “uitgeleend” werden aan zijn machtige vrienden. Sommige meisjes, onder wie eentje die als Jane Doe #3 in de papieren van het gerecht staat, vertelde hoe ze vanaf haar 15de voortdurend op vliegtuigen werd gezet om kennissen en klanten van de bankier te gaan plezieren.

Epstein werd geholpen in het vinden van de juiste meisjes door de Fransman Jean Luc Brunel, die aan het hoofd stond van een vermaard internationaal modellenbureau en door Ghislaine Maxwell, een voormalige vlam van hem en een bekende socialite. Ze is de dochter van de in bizarre omstandigheden omgekomen mediatycoon Robert Maxwell.

12 jaar oud

031-300x300

De meisjes moesten aan Epstein telkens de details komen vertellen van wat ze in de slaapkamer hadden gedaan met zijn “vrienden”. Hij zou die info gebruikt hebben in sommige gevallen om hen te blackmailen. Er werden ook orgieën georganiseerd volgens de getuigenissen, onder meer in Miami, maar ook in Mexico en in verschillende villa’s op de Caraïben. Er is zelfs sprake van een “verjaardagsgeschenk” aan Epstein waarbij drie meisjes van 12 jaar vanuit Frankrijk overgevlogen werden.

Bankier van de Queen

Het Britse koningshuis zit alvast erg verveeld met de zaak. Hoewel Andrew ontkent, zijn er steeds meer getuigenissen, plus, Epstein was verschillende keren de gast van de Britse royals, onder meer om te gaan jagen. Ghislaine Maxwell, dochter van een man die voor meer dan 400 miljoen de Britse staat had opgelicht zoals bleek na zijn overlijden, was daar ook bij. Epstein zou zelfs ook als financieel adviseur gewerkt hebben voor de Queen zelf tot aan zijn arrestatie in 2008 volgens Murray Gell-Mann, een Nobelprijswinnaar Fysica en voormalige vriend die gesponsord werd door de bankier.

Donald Trump, voormalig president Clinton,  ex-secretary of state Henry Kissinger, Tony Blair, Bernie Ecclestone, Flavio Briatore, de voormalige Israelische primier Ehud Barak, Bill Richardson en voormalig Amerikaans financieminister Larry Summers zijn alvast de eerste namen die circuleren.

Epstein heeft tot nu toe al 17 meisjes “afgekocht”: hij betaalde hen een fikse som geld om hun klachten tegen hem te laten vallen. Hoeveel is niet duidelijk, maar in één geval zou het om 30 miljoen dollar gaan.

Uit de gerechtsdocumenten (link onderaan artikel) blijkt hoe druk gezet werd op de Amerikaanse overheid om Epstein te sparen door onder meer de Engelse prins.

Case 9:08-cv-80736-kam document 279 entered on flsd docket 12/30/2014 is de klacht zoals ze deze week werd ingediend in Florida. Je kan ze hier lezen.

Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3471699535 4df9680fda jsf1

Het volk mag kramperen maar het Kabinet heeft wel 4,5 miljard euro over voor oorlogstuig

454724106 6509e40394 democracy dead

Zorgverzekeraars mogen van minister geheel tegen de democratie hun gang gaan