in , , ,

Ghislaine Maxwell: Epstein-bestanden impliceren honderden VIP’s

download 9

Honderden machtige mensen zullen betrokken zijn bij het Jeffrey Epstein-seksschandaal voor kinderen, volgens de advocaat van Ghislaine Maxwell .

Advocaten die de vermeende ‘kinderpooier’ van Epstein vertegenwoordigen, Ghislaine Maxwell , vertelden woensdag een rechter dat maar liefst 1000 mensen, waaronder ‘beroemdheden’, betrokken zijn bij verzegelde gerechtelijke documenten van een Jeffrey Epstein-rechtszaak 2015

De 10.000 pagina’s documenten maakten deel uit van een rechtszaak van 2015 door Epstein’s “seksslavin” Virginia Giuffre Roberts .

Dailymail.co.uk meldt: ze regelden hun rechtszaak in 2017 en de zaak Docket werd privé gemaakt, waardoor alle beschuldigingen geheim werden gehouden.

In augustus heeft een hof van beroep in het licht van de arrestatie van de pedofiel op het gebied van mensenhandel besloten dat pagina’s van de dossiers die openbaar belang vertegenwoordigen niet langer geheim moeten worden gehouden.

Ongeveer 2.000 zijn vrijgegeven, maar duizenden anderen zijn nog steeds achter slot en grendel.

Op woensdag luisterde rechter Loretta Preska naar advocaten voor Maxwell en Roberts tijdens een hoorzitting in de rechtbank van New York om te bepalen of en hoe ze nog meer van hen zou vrijlaten.

Preska heeft niet besloten om de resterende pagina’s al dan niet op woensdag vrij te geven, maar heeft de advocaten aan beide zijden opdracht gegeven om schriftelijke briefings over hen in te dienen.

Ze moeten de documenten in drie soorten categoriseren en vervolgens beslissen welke zullen worden vrijgegeven.

De advocaten van Roberts hadden betoogd dat alles behalve de sofi-nummers en namen van minderjarige slachtoffers zouden moeten worden vrijgegeven, maar de rechter verwierp haar argument.Epstein book header

Maxwell, die door verschillende van zijn aanklagers als de mevrouw van Epstein is genoemd, was niet voor de rechtbank.

Haar advocaten pleiten tegen het vrijgeven van de resterende pagina’s en beweren dat de namen van de 1000 ‘niet-partijen’ niet openbaar mogen worden.

‘Er zijn letterlijk honderden pagina’s met onderzoeksrapporten waarin honderden mensen worden genoemd,’ vertelde Jeffrey Pagliuca, de advocaat van Maxwell, woensdag aan de rechtbank.

De advocaten moeten nu schriftelijke briefings indienen over hoe zij denken dat de resterende dossiers moeten worden opgesplitst en vrijgegeven.

De hoorzitting volgt op een brief aan de rechtbank van een John Doe – een van de vele genoemde mensen – die zei dat het oneerlijk zou zijn voor hem en anderen om mee te slepen in het publieke schandaal dat de wereld van Epstein overspoelt.

‘Als een niet-partij in deze procedure heeft Doe een specifieke kennis over de inhoud van de verzegelde materialen’, schreven zijn advocaten.

‘Maar het is duidelijk dat deze materialen de privacy en de reputatiebelangen van veel andere personen impliceren dan de twee primaire partijen bij deze actie, Giuffre en Maxwell,’ voegden ze eraan toe.

De documenten bevatten ‘een reeks beschuldigingen van seksuele handelingen waarbij eiseres en niet-partijen bij deze rechtszaak betrokken zijn, sommige beroemd, sommige niet; de identiteit van niet-partijen die naar verluidt seksuele handelingen hebben verricht met eiser of die naar verluidt dergelijke handelingen hebben gefaciliteerd. ‘

De bestanden die al zijn vrijgegeven, bevatten niet-gepubliceerde memoires van Roberts over haar jaren bij Epstein en Maxwell.Smith Savile Demmink

Ze beschrijft in de memoires hoe ze werd gedwongen om trio’s te hebben met het paar toen ze een tiener was en beweert dat ze haar jeugd in seksuele dienstbaarheid aan hen had doorgebracht voordat ze in 2002 ontsnapte.

Ze beschrijft ook nachten op het Caribische eiland van Epstein, waar Al Gore en Bill Clinton aanwezig waren als dinergasten.

Er zijn vermeldingen van de Simpsons-maker Matt Groening, wiens voeten ze zegt te masseren op een privéjet, en van Prins Andrew met wie ze beweert dat ze meerdere keren seks heeft gehad – een claim die hij heftig ontkent.

De rechtszaak van Roberts bevat ook de namen van andere vrouwen die zeggen dat ze het slachtoffer zijn van Epstein en vrouwen die volgens Roberts als ‘rekruut’ voor de schande pedofiel hebben gewerkt.

Epstein stierf begin augustus in zijn cel in Manhattan.

Zijn advocaten zeggen dat zijn dood verdacht is en dat de verwondingen in zijn nek aangeven dat hij is vermoord.

Sommige van zijn slachtoffers, namelijk Chauntae Davies, zeggen dat ze geloven dat zijn dood verdacht is omdat hij te egoïstisch was om zelfmoord te plegen en dacht waarschijnlijk dat hij de aanklacht zou verslaan.

Sinds zijn arrestatie in juli zijn er veel vragen over wie hij mee mag slepen.

Sommige critici zeggen dat hij jarenlang werd beschermd door zijn uitgebreide netwerk van indrukwekkende politici, miljardairs en beroemde vrienden.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ontslagen 1567762744

Uh Oh?! Amerikaanse ontslagen stijgen met 38 procent, het is bijna 2008 opnieuw

politie nextdoor

Eindelijk kamervragen over politie, beveiliging en privacy buurtapp Nextdoor