in , ,

De grote covid-19 poppenkast: Partijleiders laten zien wat ze nu écht vinden van corona-mondkapjes

Corona Party Celebration Virus  - Alexandra_Koch / Pixabay
Alexandra_Koch / Pixabay

In een filmpje van de eerste bijeenkomst van de nieuwe partijleiders na de verkiezingen, zie je heel duidelijk hoe politici geloven in het dragen van mondkapjes.

Hint: ze begrijpen zelf dat het de reinste onzin is. Maar als ze door hebben dat er een camera is, of als ze erop gewezen worden door Jesse Klaver, doen ze dat vermaledijde kapje toch snel op.

https://twitter.com/martijn1k/status/1372627473553326088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372627473553326088%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2021%2F03%2Ffilmpje-nieuwgekozen-partijleiders-laten-blijken-wat-nu-echt-vinden-van-het-nut-van-corona-mondkapjes%2F

Dit is veruit het beste mondkapjesfilmpje dat ik heb gezien de afgelopen maanden. Want het toont de totale hypocrisie aan van álle Nederlandse politici – op twee man na.

Jesse Klaver is in het echt blijkbaar net zo’n sneuneus als voor de camera, en Thierry Baudet die geen kapje op doet, niet voor de camera, en ook niet als de camera hem niet in beeld brengt.

Hij houdt rekening met de gevoelens van anderen wat betreft handen schudden of ellebogen bumpen. Maar zelf is hij gewoon van het ‘normaal doen.’

Aan het begin van de video zie je ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Finland vertrouwt EMA niet en stopt even met AstraZeneca-vaccin

Corona vaccin

Vaccin’s krijgen reproductiegetal niet onder 1: Coronamaatregelen ook na vaccinatie nog lang nodig