in , , ,

TIP!! Spoof je internetactiviteit, in plaats van het te verbergen

Het verbergen van je persoonlijke informatie helpt niet meer, nu overheden en hackers alles kunnen en willen kraken. Maar er is een andere oplossing: misleiding.

MIT-genie Steven Smith heeft onlangs tijd vrij gemaakt van zijn werk aan de Lincoln Laboratory van het MIT om de vervuiling van het webverkeer van zijn familie te automatiseren met duizenden discutabele zoekopdrachten en sitebezoek.

In essentie liegt zijn code over zijn internetactiviteit tegen een ieder die daarnaar luistert. Volgens een artikel in The Atlantic gebruikt het van Smith software dat webactiviteit spooft met de naam PhantomJS, dat zoekopdrachten en websitebezoek uitvoert om een manier en in een tijdschema dat gewoon menselijk online gedrag nadoet.

Welkom in het tijdperk van , de nieuwe manier om je te beschermen.

Zelfs VPN’s kunnen je niet altijd beschermen. Sommige VPN’s zijn al betrapt op het verkopen van data. Andere VPN’s werken niet zo goed.

Sommige sleutels van de die door enkele VPN’s worden gebruikt zijn gecompromitteerd. Andere VPN’s zijn criminelen die zich voordoen als VPN’s…

…Nu onze pogingen om onze privédata te verbergen duidelijk falen, zullen we onvermijdelijk moeten vertrouwen op zulke desinformatie. Ik verwacht dat er een hele op staat die plugins voor je browser aanbiedt waarmee je verkeer kan spoofen, en iets eender voor berichtenapps. Dergelijke producten zijn nu al hier en daar te krijgen.

Een browser-plugin met de naam Noiszy beweert websites te bezoeken vanuit je browser, “met achterlating van misleidende footprints op het ”. Het project RuinMyHistory gebruikt een popup om random webactiviteiten te creëren.

Alles bij de bron; CompWorld

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: PrivacyNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Begint de nieuwe eurocrisis na de Franse verkiezingen?

Geen rechter meer nodig: Tweede Kamer stemt in met zwakke privacybescherming in Grondwet