in ,

Uitgebreide documentaire: Covid-19 vaccin biotechnologie uitgelegd; een overzicht van nieuwe technologieën en implicaties 

Veel mensen zullen inmiddels bekend zijn met Dr. Carrie Madej’s ‘Mens 2.0’ videoverklaring & noodoproep aan de wereld die al zo’n drie kwart jaar circuleert op het internet. Dr. Carrie Madej is een medisch intern specialist en heeft haar eigen praktijk in McDonough, Georgia. Ze bestudeert al minstens 20 jaar.

In haar videoverklaring waarschuwt zij voor nieuwe technologieën die het potentieel hebben om ons in de wezenlijkheid van onze menselijkheid te kunnen raken en de weg te openen naar het transhumanisme. Ze focust zich m.n. op de risico’s van de genetische Covid-19 vaccins om het menselijk genoom permanent te kunnen veranderen.

Ze waarschuwt ook voor andere technologieën die grote gevolgen kunnen hebben voor o.a. onze en vrijheid, zoals microneedle patch Quantum Dot technologie en DARPA-Profusa hydrogel biosensors.

Er bestaan ook technologieën zoals gene-drive extinction technologie die potentieel hele soorten kunnen uitroeien.

Aan het einde van haar videobetoog raadt Dr. Madej mensen aan om vooral hun eigen onderzoek te doen en hun eigen conclusies te trekken.

Zo is de documentaire ‘Covid-19 biotechnologie uitgelegd & overzicht andere technologieën en implicaties’ tot stand gekomen. Het is gemaakt om Dr. Madej’s claims over de Covid-19 vaccins & andere technologieën te onderzoeken en, waar geverifieerd, te ondersteunen. De documentaire wordt ook ondersteund met een bronnenlijst die u hier kunt vinden.

De documentaire begint met Dr. Madej’s videoverklaring en wordt gevolgd door een twaalfdelig videoverslag die dieper op haar claims ingaat en nog meer gerelateerde onderwerpen behandelt. Overigens zijn niet alle onderwerpen in het videoverslag verwerkt, zoals gene-drive extinction technologie, maar informatie hierover kunt u in de bronnenlijst vinden.

Volle documentaire: ‘Covid-19 vaccin biotechnologie uitgelegd & overzicht andere technologieën en implicaties’ (1:59:43 min)

De documentaire bestaat uit de volgende delen:

Lees verder bij de bron: CommonSenseTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Covid Syringe Vaccination Virus - Gajju_M / Pixabay

Nieuwe pauze vaccinatie met AstraZeneca: uit voorzorg geen prikken voor mensen tot 60 jaar

Wij moeten van gas af: Nederland blijft zinnen op rol in gasproject in Mozambique