in

Uitsluiting van niet gevaccineerde mensen is een feit

shit

Overal klinken mooie woorden over het recht om een vaccin te weigeren en dat er niet gediscrimineerd mag worden tussen wel of niet gevaccineerden.

Volgens het nieuwe advies van de Gezondheidsraad mag er wel degelijk worden gediscrimineerd, zolang het “een gerechtvaardigd doel” dient.

Ondanks alle bullshit verhalen dat mensen niet mogen worden gediscrimineerd en buitengesloten, is dat toch precies wat er gaat gebeuren in ons land.

Het is natuurlijk het aloude liedje. Hugo de Jonge doet alsof hij een groot voorstander is van vrijwillig en tegen verplicht vaccineren en gaat vervolgens advies vragen. Dit, omdat wanneer er een advies komt dat tegen “zijn wens” in gaat, hij de handen in de lucht kan gooien en precies dat erdoor drammen wat hij vanaf het prille begin heimelijk al wilde.

Natuurlijk zou De Jonge het liefst het hele land verplicht een spuit in de arm steken, maar voor de bühne moet hij een show opvoeren, waarbij hij het recht van mensen om te mogen weigeren eerbiedigt.

En dan is er nu het advies gekomen waar De Jonge met smart op zat te wachten, afkomstig van de Gezondheidsraad.

Volgens dit maakt de huidige wetgeving het mogelijk voor bedrijven en instellingen om een vaccinatiebewijs te eisen als voorwaarde voor toegang tot hun diensten en/of voorzieningen.

Werkgevers, zorginstellingen, scholen, horecabedrijven en organisatoren van evenementen kunnen in principe een vaccinatiebewijs eisen van bezoekers, om bijvoorbeeld de gezondheid van medebezoekers te beschermen, schrijft de Gezondheidsraad. De onderzoekers erkennen dat economische belangen ook een rol kunnen spelen.

Om dit te kunnen veranderen zal de wet moeten worden aangepast. Want, als het nu wettelijk mogelijk is om dit te doen, dan zullen veel instanties en bedrijven zoals reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen daar gebruik van willen maken, omdat dit volgens hen meer omzet genereert omdat ze denken op die manier de veiligheid van passagiers te kunnen waarborgen.

Maar, dan komt de Gezondheidsraad met het volgende:

Volgens de Gezondheidsraad mag het vragen om een vaccinatiebewijs niet leiden tot mogelijke , uitsluiting of schending van privacyregels.

Dit zou dan weer betekenen dat een bedrijf of instantie niet om een vaccinatiebewijs mag vragen omdat er dan mensen worden gediscrimineerd of buitengesloten.

Maar, overal is een oplossing voor richting de , waarbij iedereen gevaccineerd moet zijn om aangesloten te kunnen worden op het grid. En dus is dit wat ze zeggen:

Volgens de Gezondheidsraad moeten private partijen altijd een belangenafweging maken. “Zij moeten kunnen aantonen dat het vaccinatiebewijs een gerechtvaardigd doel dient, noodzakelijk is om dat doel te bereiken, dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en er geen minder ingrijpende manier is om het doel te bereiken”,  stelt de raad.

Als je bovenstaande vertaalt naar gewoon Nederlands dan staat er simpelweg dat je een reden moet verzinnen om het belang van boven dat van discriminatie te stellen en je bent er.

Als de met een lijvig rapport komt waarin staat dat het voortbestaan van het bedrijf en een x duizend aantal banen afhangt van het feit of ze een vaccinatiebewijs mogen eisen, dan zal men stellen dat de voordelen hiervan opwegen tegen de nadelen (discriminatie en uitsluiting). En dus mag de KLM dan om een vaccinatiebewijs vragen.

Het advies van de Gezondheidsraad is ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay hand oudere 02 vaccin 512x300 1

Duits rapport: AstraZeneca Covid-19-vaccin slechts 8% effectief bij mensen ouder dan 65

vac

Een nare bijwerking van het coronavaccin is de dood