in

Vaccinatiedoden horen bij het nieuwe normaal

Waar je zou verwachten dat een volk moord en brand schreeuwt wegens het uitmoorden van landgenoten, zo blijft het oorverdovend stil.

Agnes Kant, epidemioloog en directeur bij Lareb, onderstreept dat een sterfgeval na niet wil zeggen dat het overlijden is veroorzaakt door de vaccinatie.

Men hanteert tegenwoordig de filosofie dat het heel moeilijk is om vast te stellen waaraan iemand nu precies is overleden.

Tot voor kort was dat niet zo moeilijk, want als een parachutist was vergeten zijn of haar parachute te openen dan waren ze overleden aan corona. Hetzelfde gold als iemand was opgegeten door een haai, maar nu hebben ze toch een groot probleem met de vaccinatiedoden.

We hebben in ons land een organisatie die Lareb heet en waar bijwerkingen van, in dit geval, de coronavaccins gemeld kunnen worden, inclusief sterfgevallen. Zoals we gezien hebben worden in de praktijk de meeste vaccinatiedoden niet doorgegeven aan Lareb, omdat deze formeel overleden zijn aan allerlei oorzaken, behalve aan de gevolgen van het .

Desondanks zijn er ondertussen bij Lareb inmiddels 35 sterfgevallen gemeld. De werkelijke aantallen liggen uiteraard vele malen hoger vanwege onder andere bovengenoemde oorzaken.

De manier waarop vervolgens wordt gereageerd is zowel walgelijk als crimineel. Niet één van die mensen die zijn gestorven nadat ze een vaccinatie kregen zijn volgens Lareb dood als gevolg van de vaccinatie.

Net zoals al die mensen die overal wereldwijd sterven nadat ze zijn gevaccineerd, niet zijn doodgegaan als gevolg van het vaccin.

Al die mensen hadden nu simpelweg nog geleefd als ze geen vaccinatie genomen hadden. Veel duidelijker kan het toch niet.

Het is hetzelfde als ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vooraanstaande rol in de Green Deal, maar vervullen die functie blijkbaar met een dubbele pet: Verdachte aanwezigen in ‘groene Commissie’

Frankrijk: 50-70% van met AstraZeneca gevaccineerd verplegend personeel vertoont ernstige bijwerkingen