in

Frankrijk: 50-70% van met AstraZeneca gevaccineerd verplegend personeel vertoont ernstige bijwerkingen

Vaccinatie 1560499753
PhotoLizM / Pixabay

Nog meer alarmerende meldingen uit , nu van de - en veiligheidscommissie van het ziekenhuiscentrum van Périgueux (Dordogne), die heftige kritiek heeft op de bijwerkingen van het AstraZeneca- tegen .

Dientengevolge zou 50-70% van het personeel de niet goed verdragen hebben, wat tot absentie van het verplegend personeel in het leidt.

De secretaresse van de commissie voor hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden (CHSCT) heeft een open brief geschreven, waarin ze wijst op de bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin bij het verplegend en andere personeel van het ziekenhuiscentrum in Périgueux.

– “Sinds vorige week tonen na de eerste vaccinaties een aanzienlijk aantal gevaccineerde werknemers zeer ernstige bijwerkingen, wat tot extra absentie leidt.”

– “Volgens de ons ter beschikking staande informatie is het percentage gevaccineerde personen met zulke bijwerking heel hoog, namelijk tussen de 50-70%, in vergelijking met de algemeen gebruikelijke tolerantiedrempel van 10%. Deze situatie geldt overigens niet alleen voor ons departement, want ook andere regio´s van Frankrijk worden met dezelfde ongewenste bijwerkingen geconfronteerd.”

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Vaccinatiedoden horen bij het nieuwe normaal

groenlinks verkies2020

GroenLinks zoekt mensen met stemrecht en onvoldoende kennis van Nederlands: verkiezingsprogramma ook in het Arabisch