in

Frankrijk: 50-70% van met AstraZeneca gevaccineerd verplegend personeel vertoont ernstige bijwerkingen

PhotoLizM / Pixabay

Nog meer alarmerende meldingen uit Frankrijk, nu van de - en veiligheidscommissie van het ziekenhuiscentrum van Périgueux (Dordogne), die heftige kritiek heeft op de van het AstraZeneca- tegen Covid-19.

Dientengevolge zou 50-70% van het personeel de vaccinatie niet goed verdragen hebben, wat tot absentie van het verplegend personeel in het ziekenhuis leidt.

De secretaresse van de commissie voor hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden (CHSCT) heeft een open brief geschreven, waarin ze wijst op de bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin bij het verplegend en andere personeel van het ziekenhuiscentrum in Périgueux.

– “Sinds vorige week tonen na de eerste vaccinaties een aanzienlijk aantal gevaccineerde werknemers zeer ernstige bijwerkingen, wat tot extra absentie leidt.”

– “Volgens de ons ter beschikking staande informatie is het percentage gevaccineerde personen met zulke bijwerking heel hoog, namelijk tussen de 50-70%, in vergelijking met de algemeen gebruikelijke tolerantiedrempel van 10%. Deze situatie geldt overigens niet alleen voor ons departement, want ook andere regio´s van Frankrijk worden met dezelfde ongewenste bijwerkingen geconfronteerd.”

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatiedoden horen bij het nieuwe normaal

GroenLinks zoekt mensen met stemrecht en onvoldoende kennis van Nederlands: verkiezingsprogramma ook in het Arabisch