in

Vegas aanslag: Er waren meerdere schutters

mandalay bay hotel

Een Australische man die op de avond van de schietpartij in Las Vegas in de kamer naast Stephen Paddock verbleef, beweert dat meer dan één persoon op de menigte vuurde.

Brian Hodge zei in een interview met de Australische Courier Mail dat hij in een kamer op de 32e verdieping verbleef, pal naast de kamer van de schutter.

Hij zei dat hij uit zijn kamer wist te ontkomen en beneden in de struiken naast het hotel schuilde tot er geen kogels meer om zijn oren vlogen.

Meerdere schutters

“Ik wist veilig buiten te komen en dook in de struiken,” vertelde hij. “Er waren meerdere doden en meerdere schutters. Ik wachtte tot de ons kwam helpen.”

Hodge is niet de enige getuige die claimt dat er meerdere schutters waren. Een vrouw genaamd Gayle zegt bijvoorbeeld meer dan één schutter te hebben gehoord.

Ook sheriff Joseph Lombardo denkt dat Paddock niet alleen heeft gehandeld. “Hij moet op een bepaald punt hulp hebben gehad,” zei hij.

Twee ontdekkingen

De sheriff voegde toe dat er bewijs is dat de schutter een ontsnappingsplan had, wat erop wijst dat hij van plan was de aanslag te overleven.

Onderzoekers hebben verder twee bewijsstukken gevonden in de hotelkamer die lijken te suggereren dat de Las Vegas-schutter niet alleen was, meldt AOL.

Politiefunctionarissen zeiden dat ze twee ontdekkingen hebben gedaan in de hotelkamer op de 32e verdieping die ze niet kunnen verklaren.

Bodem

Zo is een telefoonlader gevonden die niet kan worden gelinkt aan de apparaten die eigendom waren van de schutter.

Daarnaast blijkt uit gegevens dat één van Paddocks sleutelkaarten is gebruikt terwijl zijn auto niet in de parkeergarage van het hotel stond. Onderzoekers zijn van plan dit tot op de bodem uit te zoeken.

Er is ook een mysterieus briefje in de hotelkamer van de schutter gevonden met daarop allemaal getallen. Het is inmiddels duidelijk dat het geen zelfmoordbriefje is geweest.

 

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
download 6

Antwerpse agenten stelen identiteiten burgers om te kunnen gokken

cln 702x336

Wat in Catalonië gebeurt, gaat ook in Nederland gebeuren