in

Dodelijkste schietpartij in VS ooit eist meer dan 50 mensenlevens

40772801 303

UPDATE 17.30 uur: De islamitische terreurgroep ISIS heeft officieel de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Las Vegas opgeëist. De dader, Stephen Paddock, zou enkele maanden geleden zijn bekeerd tot de islam. Bewijs hiervoor is er vooralsnog niet, hoewel zijn van oorsprong Indonesische vriendin –die in het buitenland zou verkeren- mogelijk een aanwijzing kan zijn. De politie ontkent dat Paddock banden met terroristen had.

UPDATE 15.00 uur: Het aantal gewonden is bijgesteld naar 406. Paddock woonde in Mesuiqte, een dorpje in de woestijn van Nevada, op zo’n 130 kilometer afstand van Las Vegas. Zijn vriendin, Marilou Danley, zou niet betrokken zijn geweest bij de aanslag. Een linkse docent sprak er op Twitter zijn genoegen over uit dat zo’n groot aantal ‘Blanke Trump supporters’ zijn vermoord (4).

UPDATE 13.50 uur: Een vrouwelijke bezoeker van het country festival, die op die dag haar 21e verjaardag vierde, heeft voor de TV-camera gezegd dat een vrouw op de eerste rij enkele minuten vóór de fatale schietpartij tegen omstanders zei dat ze ‘die avond allemaal gingen sterven’. (3)

Bij een aanslag op een country music festival in Las Vegas zijn volgens de huidige berichten meer dan 50 mensen gedood en ruim 200 gewond geraakt. De politie heeft de schutter geïdentificeerd als de 64 jarige Stephen Paddock, en zou op dit moment zijn vriendin hebben gelokaliseerd, een ‘Aziatische vrouw’ met een Australisch paspoort, die mogelijk medeplichtig is. Paddock zelf werd na de gruwelijke aanslag doodgeschoten. De slachtpartij zou de dodelijkste schietpartij zijn die ooit in de VS heeft plaatsgevonden.

De dader opende rond 22.00 uur het vuur vanaf de 32e verdieping van het nabij gelegen Mandalay Bay hotel, en kon zo in korte tijd een groot aantal slachtoffers maken.

Over het eventuele motief van Paddock, die uit de omgeving afkomstig was en geen strafblad zou hebben gehad, is nog niets bekend gemaakt. Op internet wordt druk gespeculeerd: was het een extreemlinkse, of juist een extreemrechtse activist? Dat laatste lijkt minder waarschijnlijk, aangezien een country music festival het doelwit was. Toch kan op dit moment niets worden uitgesloten.

Sommigen wijzen op het belang van de ‘Aziatische’ vrouw, Marilou Danley, die de vriendin van Paddock zou zijn. Ze zou een Australisch paspoort hebben en mogelijk van Indonesische afkomst zijn. Het is vooralsnog onduidelijk of zij iets met de aanslag te maken heeft. Danley zou een voormalige ‘high limit gastvrouw’ zijn geweest bij een casino.

Op onder andere Zero Hedge en Breitbart zijn ettelijke smartphone filmpjes verzameld, waarop te horen en te zien is hoe de concertgangers langzaam in paniek beginnen te raken door het automatische geweervuur.  (1)(2)

video is verwijderd

video is verwijderd

video is verwijderd

 

 

Later mogelijk meer.

Bronnen:

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Infowars

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 61

DDe AfD heeft meer afgevaardigden met een migratieachtergrond dan de CDU

802145 642x336

Robocops slaan vreedzame kiezers tot moes tijdens Catalaanse referendum