in

“Vermiste vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht”

5409923569 f4da1ecb7c Proteus Airlines1

De voormalige baas van een Franse vliegmaatschappij heeft voor opschudding gezorgd door te zeggen dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines waarschijnlijk is gekaapt door een hacker en uit de lucht is geschoten door de Amerikaanse luchtmacht.

In een zes pagina’s tellend artikel in het Franse blad Paris Match stelt Marc Dugain, ex-topman van Proteus Airlines en beroemd schrijver, dat het vermiste vliegtuig niet is neergestort op de plek waar de autoriteiten en reddingsteams zoeken naar wrakstukken.

Dugain is ervan overtuigd dat de Boeing 777, met aan boord 239 passagiers, is gecrasht bij het eiland Diego Garcia in de Indische Oceaan. Hij zegt dat het toestel mogelijk is gekaapt door een hacker en vervolgens is neergehaald door de Verenigde Staten, uit angst voor een herhaling van de gebeurtenissen op 11 september 2001. Op het piepkleine eiland, dat eigendom is van Groot-Brittannië, ligt een Amerikaanse legerbasis.

Kort nadat vlucht MH370 van de radar verdween zou op het eiland Baarah, dat tot de Maldiven behoort, een brandblusser van Boeing gevonden zijn. Dit wijst er volgens Dugain op dat aan boord brand is uitgebroken, waarna alle elektrische apparaten werden uitgeschakeld.

Lees verder via Brekend: “Vermiste vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht”.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5662391842 1b1c00170b sony hack1

De Sony hack: wat er niet verteld wordt

6767541221 2bf756956f kafka1

Kafka-alarm: Bestrijding adresfraude moet 42 miljoen euro per jaar opleveren (want U bent allen fraudeur immers !!)