in

MH370 is gevonden… in Oekraine

mh17 is mh3701

En jawel, het was een kwestie van tijd, tussen de MH17 brokstukken blijken MH370 brokstukken te liggen. Vlak onder de vlag op de zijkant van de Boeing zit geen raampje op MH370, en wel een raampje op MH17. En foto’s tonen een stuk met de vlag zonder raampje (pas op: geen prettige foto’s op deze pagina), dus MH370.

Foutje, bedankt! Meer ook hier.

MH370 is dus gevonden. Dan kan deze diepzeeonderzoek topper dus weer naar huis. Heel wel vermoedelijk liggen er ook brokstukken van andere vliegtuigen, welk vliegtuig ligt er nu in de velden? Of beter: van welke vliegtuigen zijn er nu brokstukken in die velden neergelegd?

Resteert wel de vraag wat er nu met MH17 is gebeurd? Hoe zit dat nu met dienoodoproep van MH17? Hoe zit het nu met de straaljagers van Oekraïne die meevlogen? En de gevonden wrakstukken die het doen lijken op air-to-air raketten met kogelgaten? En de opdracht van verkeersleiders in Oekraïne aan MH17 om lager te gaan vliegen? En de opdracht om ineens te vliegen over het oorlogsgebied terwijl die vlucht dat normaliter nooit deed? En wat nu met die spontaan veranderde vliegtuig registratie-codes?

Het lijkt er nu dus veel op dat zowel MH17 en MH370 zijn verdwenen. Het hele verhaal rondom MH17 en MH370 blijkt steeds meer onzin te zijn en ogenschijnlijk te worden gefabriceerd/gebruikt om oorlog mee te stoken en mee af te leiden van andere duistere zaakjes.

via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie Rotterdam anno 2014 tegen burger: “Opkankeren! Optiefen!”

DOCU: Undercover in de Bijstand; Arbeitseinsatz anno 2013