in ,

Update: Algemeen MH17 item met vreemde informatie

Updates plaats ik telkens onderaan.

Kort door de bocht passagier op facebook plaatst een foto :

https://www..com/photo.php?fbid=465419050262262&set=a.121009184703252.21333.100003825135026&type=1&theater

 

Vooraan bij het neuswiel staan de letters RC dus dit vliegtuig zou de 9M-MRC zijn.

Zit ik bij Jeroen Akkermans te kijken die op de plek aanwezig is en veel foto’s heeft gemaakt met vooral de focus op serienummers en daar ligt vliegtuig met serie nummer 9M-MRD

Hier geeft een lezer een ander verhaald over de FB foto, die zou hij een week ervoor  (11 Juli) gemaakt hebben. Mijn vraag is dan waarom plaatst hij hem dan pas nu op Facebook?? En waarom zou je 2x in 2 weken zoveel vliegen. Uit het profiel te lezen is het geen wereldreiziger. En plaatste hij waarin in bovenstaande gerefereerd wordt een paar ansichtkaarten met de tekst, nog eventjes. Ik neem aan dat hij daarmee bedoeld nog een paar dagen wachten en dan zit ik daar.

Uit de EXIF info valt helaas niet te halen van wanneer de FB foto nu echt is maar in mijn logica plaats je hem terwijl je hem maakt en zet je zo’n opmerking er bij. Stel dat je hem eerder maakt dan weet je toch niet dat een week later hetzelfde vliegtuig moet zijn waarin je gaat instappen.

Mocht je engels redelijk zijn zou ik zeggen luister deze even mee van Adam Curry No Agendashow

Opmerking: Kan het geen oude foto zijn?, Ik heb heb met google images het net laten afzoeken en de geplaatste foto is nog niet voorgekomen voor de datum van de crash.

 


Wiki inhoud:

Malaysia Airlines-vlucht  (onder code sharing met de KLM ook aangeduid als KL4103[1]) was tot 25 juli 2014[2] een vaste lijndienst in de burgerluchtvaart vanaf Amsterdam (luchthaven Schiphol) naar Kuala Lumpur. Op 17 juli 2014 is een Boeing 777-200ER van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 neergestort in de nabijheid van het Oost-Oekraïense dorp Hrabove in deoblast Donetsk, in een gebied waar een pro-Russische opstand gaande is. Aan boord bevonden zich 15 bemanningsleden en 283 passagiers, van wie 193 met de Nederlandse nationaliteit. Er zijn geen overlevenden.[1] Volgens Amerikaanse en Oekraïense overheidsbronnen is het vliegtuig getroffen door een luchtdoelraket, misschien een vergissing wat betreft het doelwit,[3] afkomstig van een Boek-raketsysteem.[1][4]

Het vliegtuig was een Boeing 777-200ER. Het toestel met vliegtuigregistratie 9M-MRD was uitgerust met twee Rolls-Royce Trent-800-motoren en had een capaciteit van 282 passagiersstoelen.


Het begint vreemder te worden op onderstaande filmpje zie je dus een telefoon lijst in de bagage scroll even naar 6:40

video is verwijderd

Nu is er iemand geweest die nummers is gaan afbellen en niemand lijkt iemand te kennen die in het vliegtuig zat

https://www.youtube.com/watch?v=KfYXUbaOG4Q

 


Hier komt men tot de conclusie dat er een stukje van de D vervaagt is :

RW20140718091913_35001969_2014-07-23_16-00-09_2014-07-23_16-00-17__283_Layer_3_RGB8__2014-07-23_16-10-43_2014-07-23_16-12-53


Ik zie niet echt waar de koelinstallatie zit in onderstaande filmpje?

video is verwijderd


LET OP, schokkende eerste beelden als je echt let op alle details krijg ik er een vreemd onderbuik gevoel van als je beseft dat dit vanaf 10 KM hoogte naar beneden is gestort

video is verwijderd


Martin Vrijland (niet echt fan van maar zit nu wel in goede richting denk ik) heeft ook zo wat vraagtekens bij de gang van zaken

video is verwijderd


NATO hield ook op de dagen tussen 9 en 20 Juli in hetzelfde gebied een test:

NATO successful test in blocking a civilian aircraft transponder to make it look like a military aircraft

PDF hier

Om dit te doen heb je dus 2 straaljagers nodig en wat lees ik nu 25-7-2014 14:53 bij de Amerikanen >

Malaysia Flight MH17 May Have Been Escorted By Ukrainian Su-27 Fighter Jets


 

Na 10KM naar beneden gevallen te zijn : Nieuwe wrakstukken gevonden: ‘zelfs de ruiten zitten er nog in’


 

Paspoorten

Overal ter wereld vragen mensen zich met verbijstering af wat hier in hemelsnaam is gebeurd. Er zijn veel vragen waar niet zo één twee drie een antwoord op te vinden is en een daarvan is de kwestie van de paspoorten.

Vrij kort na de crash verscheen er op Youtube een video waarin een onbekend iemand uit de kofferbak van een personenauto een stapel paspoorten pakt. Vervolgens worden deze pontificaal uitgespreid en worden de identificatiegegevens van enkele jonge Nederlanders getoond.

Hoe kan het dat deze paspoorten eruit zien alsof ze net zijn uitgegeven? Ze zijn in perfecte conditie. Geen kreukje, niet gevouwen, niet verbrand. Nu zijn er meer volkomen onbeschadigde objecten gevonden zoals tijdschriften en kinderspeelgoed. Een paspoort echter is iets dat iemand op reis meestal bij zich draagt en wanneer je sommige van de vreselijke foto’s bekijkt van de omstandigheden waaronder passagiers aangetroffen zijn dan is het bijna niet voor te stellen dat er zoveel paspoorten zijn zonder ook maar een schrammetje.

Hoe kan het dat wanneer wrakstukken en lichamen verspreid liggen over een gebied van tientallen vierkante kilometers er enkele uren na de crash een stapel perfect uitziende paspoorten uit de kofferbak van een personenauto worden gehaald? Paspoorten die dan in die korte tijd van de overleden passagiers, die overal verspreid liggen, verzameld moeten zijn. Op een moment dat de meeste passagiers waarschijnlijk nog niet eens gevonden zijn.

Hoe kan het dat onder de paspoorten er een aantal duidelijk verlopen zijn? Hieronder een foto van een deel van de documenten.

pas1

 

Rechtsonder op de foto zie je een paspoort uit Maleisië met een uitgeknipte hoek. Dit wordt gedaan wanneer je bijvoorbeeld je oude paspoort gaat verlengen en je het oude paspoort wilt houden. Dan wordt met een bepaalde markering de oude ongeldig gemaakt.

Centraal op de foto zie je een paspoort met een gat erin wat lijkt op een Nederlands document.

pas2

 

Mensen hebben in het algemeen niet de gewoonte om zowel met geldige als verlopen paspoorten op reis te gaan. Waarom in dit geval wel?

Hoe kan het dat al deze paspoorten in keurige stapels uit de kofferbak van een personenauto worden gehaald enkele uren na de crash?

pas3

 

Wanneer je de vreselijke beelden bekijkt van hoe het eruit zag direct na de crash en onder welke omstandigheden passagiers werden aangetroffen dan is het zo goed als onmogelijk dat er enkele uren later een keurige, volkomen ongeschonden stapel paspoorten wordt gepresenteerd. Wie de beelden wil zien van hoe de slachtoffers werden aangetroffen, Youtube staat er vol mee. Meer via Niburu


Flight MH17! Witnesses Say Bodies Had Practically ‘No Blood’, Already Smelled Badly!

video is verwijderd

 


Door BBC ingetrokken uitzending

video is verwijderd


Het toestel van vlucht MH17 heeft echter een extra raampje ter hoogte van de vlag. De vlag sluit bij het toestel van MH17 aan op het tweede raampje uit de rij, terwijl het bij het toestel van vlucht MH370 aansluit op het eerste raampje uit de rij. Dit zou betekenen dat de foto die op de rampplek genomen is duidt op een brokstuk van het vliegtuig van vlucht MH370.

mh17-is-mh370

 


video is verwijderd

OVSE waarnemer verteld dat het kogelgaten zijn.


video is verwijderd

De resten van de motoren kloppen niet.
Ook lijkt het er steeds meer op dat de resten zijn neergelegen, geen krater van de motoren bijvoorbeeld.


Amerikanen hebben bewijs bij elkaar gelogen

video is verwijderd

 

PS: Enige wat ik wil is waarheid op de vraagtekens voor de familie van de betrokken passagiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EllyS
6 jaren geleden

De D is inderdaad gewoon een D waarin een stukje vervaagd is. Is duidelijk te zien. Verder kan ik me heel goed voorstellen dat verschillende partijen er belang bij hebben om de waarheid te verdoezelen, want welke natie wil de dood van onschuldigen op hun geweten hebben? Alleen zijn al die mensen wel dood en we weten dat die vlucht die dag over dat gebied heeft gevlogen en dat er bergen nabestaanden zijn die hun geliefden moeten missen. Er zullen wel altijd vraagtekens blijven bij deze ramp, maar de slachtoffers zijn toch echt hoe dan ook neergehaald door wie dan ook.

ruberto
6 jaren geleden

Godverdomme wat een domme aannames staan hier in zeg. Krijg gewoon koppijn van de dommigheid

E robbesom
6 jaren geleden

Inde eerste minuten na de ramp werd by CNN gemeld dat het was neergestort maar geen oorzaak of aanwijzing daarvoor nog bekent. ,een militair specialist die de zaak onderzocht vlak er na werd gevraagt “was it a missile”de specialist zei : “no,a missile is out of the question , because we would have seen a smoke trail , and there wasn’t,”. en de reporter van Cnn maakte er meteen WEL een missile van. Bovendien werd door Cnn de passagier lijst doorgenomen en maakten bekent dat een werelddeskundige op het gebied van HIV, en ook een ander werelddeskundige,aan boord waren, er werd bij gezegt de enige ter wereld in Ebola, toevallig niet? net toen een uitbraak , zonder een mogelijkheid het te kunnen traceren op ongerelateerde plaatsen net begon .. Het traceren gebeurt altijd bij een ebola uitbraak, zodat de plaats en besmettingvorm snel bekent zijn maar om het verhaal kort te maken zijn dus 296 levens geofferd voor die ene ebola specialst em 5000 mensen in afrika geofferd om de wereld te overtuigen dat het echt ebola was en dat iedereen geloofde dat het naar de US wasovergewaaid, waarvan de specialist zou hebben gezegt dat dat niet kan omdat ebola alleen bij een hoge temperatuur in leven blijft , ze wisten dat Obama zou zeggen , dat de luchthavensopen moeten blijven maar dat er ernstig werd gescreend, toen zei Biden in een TV programma bij CNNdat er allerlei gevaren zouden dreigen maar dat men zich geen zorgen hoefde te maken, Dus op die manier was hij tijdelijk impopulair nadat CNN had gezorgt voor de ebola hysterie, die vergde strenge maatregelen volgens de doodsbange menigte en werd dus de president veroordeeld vanwege het goede antwoord, datcdeludchthavens open moesten blijven omdat een angstige illusie was geschapenDe specialist zou ook dat verhaal ontkracht hebben, Maar zeker het feit dat blanken die besmet waren het overleefden zou de specialist aan boord van de MH17 met zekerheid doen twijfelen aan ebola in de US, omdat het geen racistisch virus is en omdat blanken minder weerstand tegen Ebola hebben, maar moet wel in dat land besmet en blijven zijn van wege de temperatuur voor ebola om te overleven. Dus in De VS kon het geen ebola zijn, maar waren ze besmet door een ziekelijk lulverhaal maar het verraadde wel de Racistisch achtergrond van de werkelijke daders, die de hype in scene hadden gezet (GOP zonder twijfel , dat zelf in de begin tijd van de kolonialisatie de overval in scene had gezet van een aangevallen konvooi door de blanke als indianen verkleed, wat daarna de genocide op de native american tot gevolg had, en een konvooi blanke kolonialisten het leven kostte, of 9/11 dat 2000 Americanen het leven zou hebben gekost. de vingerafdruk van de GOP is evenals die van de bilderberggroep: een aanslag waarmee zij 3 of 4 vliegen in een klap slaan en waar meerdere mensenlevens worden geofferd volgens ingewijden in de geheime diensen zou het vliegtuig evenals de 370 meteen puls wapen uit de luchtzijn gehaald zoals het ook is gebruikt voor de stalen constructie te doen smelten van het wtc gebouw,maarook de jpanse tsunamie zou hebben verooorzaakt(Japan stond op het moment van de ramp bij de rothschild bank 200% van het bnp in het rood(chech out het Hutchingtoneffect) wat men met geluidsfrequenties kan doen,zoals met E.L.F frequenties of LF dat staat voor lage of extreem lage onhoorbare frequenties die worden gebruikt voor onderzeëers om te communiceren dat vanwege de diepte waar zij soms verkeren het extreem moeilijk is voor hoge frequenties om aan waterdruk te onsnappen, een E.LF golflengte kan een sinus hebben van1000 kilometer en zit ook zeer dicht tegen de denkfrequentie aan, Dat sommige mensen stemmen horen verbaast mij dus niet

MH17 No Agenda Show analysis

Forse stijging overlast psychiatrische patiënten