in

VIDEO: Bedenkelijke prijs voor Peter R. de Vries

Net als vele andere Nederlanders erger ik me dood aan het enorm aantal keren dat Peter R. de Vries op verschijnt. Meneer de mediavervuiler is niet van de buis te slaan zo lijkt het wel. Ik heb er een filmpje over gemaakt, waarin ik hem tevens een speciale prijs toeken.

Lees verder via E.J. Bron.

 

Foto via Marco Raaphorst


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Noord-Korea: “VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens”

100% boete: „Fraudewet maakt crimineel van brave burger”