in

[VIDEO] Gezellig! Zweden telt inmiddels meerdere oorlogsgebieden

Een deelgemeente van de hoofdstad Stockholm is oorlogsgebied geworden. Dat zijn althans de woorden van de Zweedse hoofdaanklager Lise Tamm die een waarschuwing liet horen over de situatie in dit deel van Stockholm. Het is een woon- en leefgebied dat voor een overgroot deel uit bestaat, van vooral de eerste en de tweede generatie. In het korte nieuwsfragment van de televisiezender RT leren we echter dat het helemaal niet alleen om de hoofdstad gaat, maar om veel meer steden in . Het land is voor velen een voorbeeldige multiculturele .

Lise Tamm sprak dus van een heus oorlogsgebied. Dat laat zich dan ook vertalen in de situaties die in deze gebieden ontstaan, zoals het wapengeweld, met daarbij zelfs het gebruik van handgranaten.

De moet zich dan ook gepast kleden en bezoekt dergelijke buurten vaak in militaire uitrusting. De heeft middels een amnestieregeling geprobeerd de mogelijkheid te geven aan de bevolking zonder vervolging al het wapenmateriaal in te leveren. Zonder veel succes.

Bekijk hieronder het schokkende nieuwsfragment van RT. (engelstalig)

Lees ook eens verder bij de bron: REACT


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is de ‘Bilderberg-Conferentie’ een groot complot?

Armoede is veel meer dan alleen gebrek aan geld