in

Volgende autoritaire stap: Ollongren onderzoekt uitstellen verkiezingen

Photo by nlintheusa

De minister van minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kajsa Ollongren, onderzoekt de mogelijkheid om de komende Tweede Kamerverkiezing van 17 maart 2021 uit te stellen.

De reden hiervoor is de door de Nederlandse regering afgekondigde maatregel dat men 1,5 meter afstand van elkaar dient te houden vanwege het coronavirus.

Dit kan problemen opleveren in de stemlokalen, dat heeft de minister laten weten aan de leden van de Tweede Kamer.

Het is een nieuwe stap van deze minister in een lange reeks van autoritair-liberale beslissingen ten voordele van de bestaande orde.

Uit de Kamerbrief van de minister;

Theoretisch is denkbaar, in het geval dat met inachtneming van de 1,5 meter afstand en met het treffen van andere beschermende maatregelen het niet of maar in zeer beperkte mate mogelijk is om stemlokalen op de noodzakelijke wijze in te richten, dat andere opties kunnen worden overwogen. Ook in andere landen is dat in de afgelopen periode gebeurd. Zo hebben sommige landen recent besloten om verkiezingen uit te stellen.

Hoewel in de bewuste brief wel wordt gewezen op de mening van Ollongren dat het uitstellen van de verkiezingen niet aan de orde zou zijn, laat dezelfde brief voldoende ruimte open voor speculaties dat dit …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

Photo by nlintheusa


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nitwit
9 maanden geleden

worden toch alleen maar falseficaties. westerse bestuurders zijn compleet de weg kwijt

Het nieuwe normaal is niet normaal !!!
9 maanden geleden

Er zijn diverse berichten op alternatieve sites dat er een zeer nauwe link is tussen 5G en het virus. Dat is niet zo vergezocht als het lijkt want wereldwijd wordt 5G is ijltempo uitgerold en 5G is al jaren verdacht.
Bij verder zoeken valt op dat bestaande internet links over 5G plotseling verdwijnen …. blijkbaar zijn er partijen met verrijkende armen die niet willen dat burgers weten over de gevaren van 5G.
Op vragen bij de overheid over hoe het kan dat 5G wordt uitgerold zonder veiligheidsstudies wordt niet gereageerd.

Zelfs tijdens het uitbreken van de corona crisis werd ook in Nederland in ijltempo zendmasten geplaatst. Diverse experts noemen 5G straling ronduit een oorlogswapen en levensgevaarlijk. Maar grote corporaties gaan ongestoord hun gang …. en de overheid doet NIETS dan burgers als hersenloze schapen te behandelen.

De MSM NOS journaal kwam vanavond met het verhaal van oprukkende wolven die zestig schapen hadden gedood. Ik kon het beeld niet onderdrukken dat mensen op dezelfde manier werden gezien als domme schapen.

Wordt wakker mensen ….. DIT IS NIET NORMAAL !!!

Pim
9 maanden geleden

Dit vuile smerige Zweedse kadaver van debiel 66 moet heel snel haar bel houden ,dat kadaver is er alleen op uit om Nederland te vernietigen en al die politici in Den Haag staan erbij en kijken ernaar en doen verder niets.

De nieuwe norm: Belastingdienst als een criminele organisatie

Het zal weer eens niet: ‘Frauduleuze documenten ontdekt bij aanbesteding elektrische bussen’