in

Volgende autoritaire stap: Ollongren onderzoekt uitstellen verkiezingen

Photo by nlintheusa

De minister van minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kajsa Ollongren, onderzoekt de mogelijkheid om de komende Tweede Kamerverkiezing van 17 maart 2021 uit te stellen.

De reden hiervoor is de door de Nederlandse regering afgekondigde maatregel dat men 1,5 meter afstand van elkaar dient te houden vanwege het .

Dit kan problemen opleveren in de stemlokalen, dat heeft de minister laten weten aan de leden van de .

Het is een nieuwe stap van deze minister in een lange reeks van autoritair-liberale beslissingen ten voordele van de bestaande orde.

Uit de Kamerbrief van de minister;

Theoretisch is denkbaar, in het geval dat met inachtneming van de 1,5 meter afstand en met het treffen van andere beschermende maatregelen het niet of maar in zeer beperkte mate mogelijk is om stemlokalen op de noodzakelijke wijze in te richten, dat andere opties kunnen worden overwogen. Ook in andere landen is dat in de afgelopen periode gebeurd. Zo hebben sommige landen recent besloten om uit te stellen.

Hoewel in de bewuste brief wel wordt gewezen op de mening van dat het uitstellen van de verkiezingen niet aan de orde zou zijn, laat dezelfde brief voldoende ruimte open voor speculaties dat dit …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

Photo by nlintheusa


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De nieuwe norm: Belastingdienst als een criminele organisatie

Het zal weer eens niet: ‘Frauduleuze documenten ontdekt bij aanbesteding elektrische bussen’