in , ,

Voormalig RIVM-baas: Herhaaldelijke inenting en vaccinatiebewijs onvermijdelijk

via Xandernieuws.net

Vaccinatiebewijs onvermijdelijk
Boven de zestig jaar weten mensen dat ze risico lopen en gaan ze zich laten vaccineren, maar bij jongeren is het veel lastiger, verwacht voormalig -baas Roel Coutinho.

“Ik zat bijvoorbeeld te kijken in , en daar zie je de ontwikkeling dat ze zeggen: je krijgt een vaccinatiebewijs en dan mag je dus van alles doen. Daar gaat het gewoon heen. De politiek zal daarvan zeggen dat het niet kan, maar ik denk dat het onvermijdelijk is.”

Herhaaldelijke inenting
Hoe lang blijft het vaccin werkzaam en moeten we toe naar een jaarlijkse injectie, zoals bij de ?

“We weten van dit dat vaccins niet levenslang bescherming geven. Dat betekent dat je waarschijnlijk herhaaldelijk moet inenten, ook al omdat er dus veranderingen in het virus plaatsvinden.  Hoe vaak het zal moeten en met welk vaccin zal gewoon nog moeten blijken. Dat moet volgen uit studies, waarin je kijkt naar mensen die gevaccineerd zijn en dan kun je zien hoe goed die mensen zijn beschermd. Op basis daarvan moet je dat doen. Dus het is te vroeg om nu al te zeggen dat het elk jaar moet, dat het herhaaldelijk zou moeten is zeer waarschijnlijk,” vertelt ….

Lees verder bij de bron: Op1


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccin = UN depopulatie agenda
10 dagen geleden

Het CV is samen met het vaccin een biowapen en is niets minder dan een oorlogverklaring van de satansche Khazarische maffia aan de wereld bevolking omdat zij sinds Trump bang zijn de macht over het geldsysteem (en nog veel meer) te verliezen.
De Cabal weet van geen opgeven omdat zij weten dat het voor hun het einde betekent na alles wat zij de mensheid hebben aangedaan en wat nu langzaam algemeen bekend wordt.

CV is een mild virus en prima te genezen met HCQ + Zn. Er is helemaal geen vaccin nodig.
Behandeling met beademing is zeer schadelijk maar is ook nadat melding werd gemaakt april 2020 dat beademing schadelijk was toch nog vele maanden toegepast. De ziekenhuizen mogen nog eens uitleggen waarom zij toch door gingen met beademing die vaak eindigde in overlijden.

Bill Gates, een satanisiche Zionist, die geen enkele kennis heeft van vaccins maar wel extreem veel geld heeft heeft een patent op het CV virus en patenten op een vaccin …..
Hoeveel bewijs wil men hebben. En wie nog twijfelt moet maar even met de regering van India bellen …
Bill Gates sponsort het WHO en blijkt ook dikke vrienden van het RIVM ….

Wereldwijd regent het ernstige waarschuwingen van wetenschappers dat vaccins tegen CV nog nooit uitgebreid zijn getest, waarbij komt dat het principe van dit vaccin totaal afwijkend is van een gangbaar griepvaccin. Bij het CV vaccin zit mRNA + nanodeeltjes + embryo weefsel. Deze cocktail zorgt er onder andere voor dat het DNA wordt veranderd en die ingreep kan niet ongedaan worden gemaakt.
Behalve de diverse bijeenkomsten en bezwaren van wetenschapper en artsen begint het nu ook wereldwijd klachten te regelen over zeer ernsige bijwerkingen tot en met acute sterfte bij mensen die zich hebben laten vaccineren.

Wie denkt dat het wel meevalt moet toch deze link nog eens bekijken:

https://www.bitchute.com/video/nCJgZLroYJiK/

Het kan: Schiphol omzeilt regels click en collect met goedkeuring overheid

Hoppa! Het komt op gang: De horeca is het zat en sleept de Staat voor de rechter