in , ,

Voormalig RIVM-baas: Herhaaldelijke inenting en vaccinatiebewijs onvermijdelijk

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

Vaccinatiebewijs onvermijdelijk
Boven de zestig jaar weten mensen dat ze risico lopen en gaan ze zich laten vaccineren, maar bij jongeren is het veel lastiger, verwacht voormalig RIVM-baas Roel Coutinho.

“Ik zat bijvoorbeeld te kijken in , en daar zie je de ontwikkeling dat ze zeggen: je krijgt een vaccinatiebewijs en dan mag je dus van alles doen. Daar gaat het gewoon heen. De zal daarvan zeggen dat het niet kan, maar ik denk dat het onvermijdelijk is.”

Herhaaldelijke inenting
Hoe lang blijft het vaccin werkzaam en moeten we toe naar een jaarlijkse injectie, zoals bij de ?

“We weten van dit dat vaccins niet levenslang bescherming geven. Dat betekent dat je waarschijnlijk herhaaldelijk moet inenten, ook al omdat er dus veranderingen in het virus plaatsvinden.  Hoe vaak het zal moeten en met welk vaccin zal gewoon nog moeten blijken. Dat moet volgen uit studies, waarin je kijkt naar mensen die gevaccineerd zijn en dan kun je zien hoe goed die mensen zijn beschermd. Op basis daarvan moet je dat doen. Dus het is te vroeg om nu al te zeggen dat het elk jaar moet, dat het herhaaldelijk zou moeten is zeer waarschijnlijk,” vertelt ….

Lees verder bij de bron: Op1

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7174939623 559c6d7bb3 b schiphol

Het kan: Schiphol omzeilt regels click en collect met goedkeuring overheid

rechterlijke macht 1544016950

Hoppa! Het komt op gang: De horeca is het zat en sleept de Staat voor de rechter