in , ,

WEF: Komende 2 jaar de ‘levenskostencrisis’

wantrouwen man

In de ogen van de globalistische elites die naar Zwitserland trekken voor de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) heeft de “levenskostencrisis” de plaats ingenomen van “extreem weer” als het meest urgente en ernstige probleem voor de wereld.

Op 11 januari, ongeveer een week voordat de leden neerstrijken in het Zwitserse skioord Davos, publiceerde het WEF een Global Risks Report, een onderzoek waarin 1.200 “internationale risico-experts, beleidsmakers en industrieleiders” werd gevraagd de grootste risico’s te identificeren waarmee de wereld waarschijnlijk zal worden geconfronteerd.

Het rapport van dit jaar schetst, net als de voorgaande, een somber wereldbeeld.

“Het komende decennium zal worden gekenmerkt door milieu- en maatschappelijke crisissen, aangedreven door onderliggende geopolitieke en economische trends”, aldus het rapport.

“We hebben een terugkeer gezien van ‘oudere’ risico’s – inflatie, crisissen rond de kosten van levensonderhoud, handelsoorlogen, kapitaaluitstroom uit opkomende markten, wijdverspreide sociale onrust, geopolitieke confrontaties en het spookbeeld van een kernoorlog.”

Gevraagd naar de ernst van de genoemde …

Lees verder bij de bron: epochtimes

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
World Economic Forum text

George Soros en Klaus Schwab hebben zich allebei teruggetrokken uit het WEF Forum 2023 in Davos

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Coronaprik docu: coVENOM19