in

Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief

pixabay dna schade vaccin
via Xandernieuws.net

—————————————————————————————————————————————-

‘uitbraak' onder bejaarden die al twee keer het vaccin hadden gekregen – Testresultaten lijken opzichtig te zijn gemanipuleerd om een zo hoog mogelijke effectiviteit en een zo laag mogelijk aantal (ernstige) en tegenreacties te kunnen vermelden

—————————————————————————————————————————————-

Het Pfizer/BioNTech mRNA ‘nano' vaccin dat ook in wordt verstrekt is niet 95%, maar slechts 19% (maximaal 29%) effectief. Dat schrijft Peter Doshi, redacteur bij de gerenommeerde British Medical Journal, op basis van de testresultaten van de fabrikant zelf. Vanuit de wetenschappelijke wereld begint het verzet tegen de in allerijl doorgedrukte experimentele Covid-19 vaccins – in werkelijkheid een vorm van genetische – duidelijk toe te nemen, mede omdat over de hele wereld naar verhouding zo enorm veel mensen ernstige bijwerkingen en tegenreacties krijgen.

Misleiding door Pfizer: 3410 verdachte Covid-19 gevallen niet meegerekend

Zoals we in eerdere artikelen al schreven was de ‘95%' effectiviteit die Pfizer meldde bijzonder misleidend, omdat hierbij geen rekening werd gehouden met het totale aantal van 40.000 personen die in de testgroepen meededen.

Doshi bevestigt dat Pfizer dat percentage enkel heeft berekend aan de hand van het verschil tussen het aantal Covid-gevallen in de placebo groep (162) en in de gevaccineerde groep (8).

‘Maar deze aantallen waren niets vergeleken bij een categorie genaamd ‘Covid-19 verdachten, degenen met Covid-19 symptomen die niet door de PCR test werden bevestigd.'

‘Volgens het FDA rapport over Pfizers vaccin waren er 3410 gevallen van verdachte, maar onbevestigde Covid-19 gevallen in de hele testgroep (en niet slechts 170, zoals de mainstream media berichtten): 1594 in de vaccingroep, en 1816 in de placebo groep. Met 20 keer zoveel verdachte als bevestigde gevallen kan deze categorie niet simpelweg worden genegeerd omdat er geen positieve PCR test was (zoals Pfizer echter wel gedaan heeft – X.). Dit maakt het juist nog urgenter om te verklaren. Een ruwe schatting van de vaccin effectiviteit tegen ontwikkelende Covid-19 symptomen – met of zonder positieve PCR test – zou neerkomen op een relatieve risico vermindering van 19% – ver onder de 50% drempel die nodig is om goedkeuring van de instanties te verkrijgen.' (vet en onderstreept toegevoegd)

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e834b50e28f1013ecd0b470de7444e90fe76e7d418b0174890f4c2 640 fingerprint

Politie mag in beslag genomen smartphone onder dwang ontgrendelen met vinger verdachte

rna

Britse premier: mogelijk vaker vaccineren vanwege coronavarianten