in

Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief

via Xandernieuws.net

—————————————————————————————————————————————-

Corona ‘uitbraak’ Duitsland onder bejaarden die al twee keer het Pfizer vaccin hadden gekregen – Testresultaten lijken opzichtig te zijn gemanipuleerd om een zo hoog mogelijke effectiviteit en een zo laag mogelijk aantal (ernstige) bijwerkingen en tegenreacties te kunnen vermelden

—————————————————————————————————————————————-

Het Pfizer/BioNTech mRNA ‘nano’ vaccin dat ook in Nederland wordt verstrekt is niet 95%, maar slechts 19% (maximaal 29%) effectief. Dat schrijft Peter Doshi, redacteur bij de gerenommeerde British Medical Journal, op basis van de testresultaten van de fabrikant zelf. Vanuit de wetenschappelijke wereld begint het verzet tegen de in allerijl doorgedrukte experimentele Covid-19 vaccins – in werkelijkheid een vorm van genetische manipulatie – duidelijk toe te nemen, mede omdat over de hele wereld naar verhouding zo enorm veel mensen ernstige bijwerkingen en tegenreacties krijgen.

Misleiding door Pfizer: 3410 verdachte Covid-19 gevallen niet meegerekend

Zoals we in eerdere artikelen al schreven was de ‘95%’ effectiviteit die Pfizer meldde bijzonder misleidend, omdat hierbij geen rekening werd gehouden met het totale aantal van 40.000 personen die in de testgroepen meededen.

Doshi bevestigt dat Pfizer dat percentage enkel heeft berekend aan de hand van het verschil tussen het aantal Covid-gevallen in de placebo groep (162) en in de gevaccineerde groep (8).

‘Maar deze aantallen waren niets vergeleken bij een categorie genaamd ‘Covid-19 verdachten, degenen met Covid-19 symptomen die niet door de PCR test werden bevestigd.’

‘Volgens het FDA rapport over Pfizers vaccin waren er 3410 gevallen van verdachte, maar onbevestigde Covid-19 gevallen in de hele testgroep (en niet slechts 170, zoals de mainstream media berichtten): 1594 in de vaccingroep, en 1816 in de placebo groep. Met 20 keer zoveel verdachte als bevestigde gevallen kan deze categorie niet simpelweg worden genegeerd omdat er geen positieve PCR test was (zoals Pfizer echter wel gedaan heeft – X.). Dit maakt het juist nog urgenter om te verklaren. Een ruwe schatting van de vaccin effectiviteit tegen ontwikkelende Covid-19 symptomen – met of zonder positieve PCR test – zou neerkomen op een relatieve risico vermindering van 19% – ver onder de 50% drempel die nodig is om goedkeuring van de instanties te verkrijgen.’ (vet en onderstreept toegevoegd)

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MachiaVelli
16 dagen geleden

Russisch vaccin voor 93%.OK

Volgens medici in de lancet

Politie mag in beslag genomen smartphone onder dwang ontgrendelen met vinger verdachte

Britse premier: mogelijk vaker vaccineren vanwege coronavarianten