in , ,

WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest

—————————————————————————————————————————————–

Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen augustus 2021 en maart 2022 – Wordt het volgende zogenaamde ‘killer virus' SARS-3, dat reeds in een Italiaans lab is ontwikkeld, of SPARS?

—————————————————————————————————————————————–

De wereldwijde machtselite voelt zich zo gesterkt door de slaafse gehoorzaamheid en blinde goedgelovigheid van 90% van de bevolking, dat nauwelijks nog moeite wordt gedaan om te verhullen dat er feitelijk één groot gepland en vooropgesteld scenario wordt uitgevoerd.

directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus, zoals u weet een overtuigde communist, kondigt nu openlijk de volgende pandemie aan die volgens hem ‘nog besmettelijker en dodelijker' zal zijn dan . De farmaceutische producenten wrijven zich in hun handen, en zijn inmiddels begonnen om de volgende serie vaccinaties voor te bereiden en zelfs al te testen.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,' zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.'

Die ‘evolutionaire zekerheid' was een eufemistisch omschrijving voor: ‘dit hebben wij net as Covid-19 samen met het WEF nauwgezet voorbereid en gepland'. Misschien wordt dat andere virus SPARS, waar we eerder dit jaar over schreven, en dat oorspronkelijk voorzien is voor (rond) 2025? Of wordt het toch SARS-3, dat reeds in een Italiaanse laboratorium is ontwikkeld, en dat op ieder moment op de bevolking kan worden losgelaten?

‘Dodental daalt, maar we zijn er niet vanaf'

De WHO baas moest natuurlijk ook melden dat het aantal Covid-19 gevallen en doden drie weken aan het dalen is. Anders zou opzichtig duidelijk worden dat de vaccinaties in landen zoals India juist het tegendeel veroorzaken. Daar is het aantal dagelijkse doden sinds het begin van de vaccinaties namelijk gestegen van 100 naar ruim 4500 per dag. Speciaal om de vaccins succesvol te doen lijken werden in januari ‘stiekem' de regels voor de zwaar misbruikte PCR-test aangepast.

Tedros waarschuwde tegelijkertijd dat de wereld zich in ‘een fragiele situatie' bevindt, en dat landen niet moeten denken dat ze ‘er nu vanaf zijn, ongeacht het vaccinatiecijfer.' Omdat 75% van alle doses tot nu toe in slechts 10 landen is toegediend, riep hij landen op om vaccins te doneren aan COVAX, dat wordt gesteund door de WHO en Bill Gates' Gavi -alliantie. (1)

Vaccins worden al getest

De farmaceutische producenten, die het afgelopen jaar hebben bewezen hoe extreem winstgevend het vaccineren tijdens een p(l)andemie kan zijn, zijn reeds bezig nieuwe vaccins voor te bereiden. Bloomberg wees afgelopen maandag op GlaxoSmithKline (en partner Sanofi), dat de volgende generatie Covid vaccins aan het ontwikkelen is. Volgens Roger Connor, hoofd vaccinontwikkeling, wordt al volgende week begonnen met een testperiode met een nieuw vaccin op meer dan 37.000 mensen. (2)

Bevolking moet op de knieën worden gebracht

We kunnen inmiddels rustig stellen dat de gevestigde globalistische orde onder leiding van het WEF, de VN, de WHO, het , de EU en de Gavi alliantie, en met steun van bijna de gehele politiek, de frontale aanval op de mensheid heeft geopend. Fase 2 van deze plandemie is zoals u weet namelijk ook al aangekondigd: een (false flag) cyberaanval op het (failliete) Westerse financiële systeem en mogelijk ook de energievoorziening, bedoeld om de bevolking totaal op de knieën te krijgen en de communistische ‘Great Reset' (‘Build Back Better'), oftewel de ‘Vierde Industriële Revolutie' in het kader van VN /2030, zonder verzet te accepteren.

Net als met de corona ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Milieudefensie wint rechtszaak tegen Shell! Het blijkt altijd nog gekker te kunnen

Skulls Syringe Vaccine Injection  - QuinceCreative / Pixabay

Er zijn op dit moment officieel meer vaccinatiedoden dan verkeersdoden in NL