in

Er zijn op dit moment officieel meer vaccinatiedoden dan verkeersdoden in NL

Skulls Syringe Vaccine Injection  - QuinceCreative / Pixabay
QuinceCreative / Pixabay

Vorig jaar bedroeg het aantal verkeersdoden 610. (bron cbs). Ongeveer 51 per maand. Dit betekent dat als er dit jaar net zoveel doden in het verkeer vallen we nu, eind mei, ergens rond de 255 verkeersdoden zitten.

Bijwerkingen van medicatie en vaccinaties worden in Nederland geregistreerd door het Lareb. Ze introduceren zich met dit lieve filmpje.

Bij de registratie van bijwerkingen kan sprake zijn van een onderrapportage, niet iedere vermeende bijwerking wordt gemeld. Aan de andere kant is niet altijd bewezen dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen medicatie en de melding van de bijwerking.

Lang verhaal kort, er zijn tot en met 24 mei 351 meldingen van overlijden na corona vaccinatie bij het Lareb gemeld. En de verwachtingswaarde van het aantal verkeersdoden tot eind mei schommelt rond de 255.

Ik ga u niet adviseren corona vaccinatie te weigeren, net zoals ik u niet ga adviseren om niet langer verkeersdeelnemer te zijn. Als u zich ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest

reset button

‘Europeanen zitten klem tussen de stijgende inflatie en dalende spaarrentes’