in

Wie is de Amerikaanse president? Kamala Harris, niet Biden, praat met buitenlandse leiders

man in black jacket holding blue and white banner

Terwijl Joe Biden Mario Kart speelt en vroeg naar bed gaat, praat Kamala Harris met wereldleiders, wat de vraag oproept wie nu echt de president van de Verenigde Staten is?

De New York Post meldt dat Harris deze week uitvoerig heeft gesproken met de Franse president Emmanuel Macron.

Het kantoor van de vice-president bracht een  verklaring uit  waarin hij opmerkte dat de twee “het eens waren over de noodzaak van nauwe bilaterale en multilaterale samenwerking om COVID-19, klimaatverandering aan te pakken en de democratie thuis en over de hele wereld te ondersteunen.”

“Ze bespraken ook tal van regionale uitdagingen, waaronder die in het Midden-Oosten en Afrika, en de noodzaak om ze samen aan te pakken”, voegde de verklaring eraan toe.

Macron tweette ook zijn groeten aan Harris tijdens de discussie:

Dit komt nadat Harris eerder deze maand met de Canadese premier Trudeau had gesproken .

De perssecretaris van het Witte Huis, Jen Psaki  , heeft dinsdag ook aangekondigd dat het onwaarschijnlijk is dat Biden maandenlang buitenlandse leiders zal ontmoeten.

Is dit normaal? De president spreekt niet met buitenlandse leiders, maar de vicepresident wel.

Het korte antwoord is nee, het is niet normaal.

The NY Post merkt op dat voormalig vicepresident Mike Pence “af en toe rechtstreeks telefonisch met buitenlandse leiders sprak, maar die rol werd over het algemeen vervuld door voormalig president Donald Trump, vooral vorig jaar.”

“Een overzicht van persberichten van Pence’s laatste ambtsjaar onthult geen lezingen van directe oproepen met de leiders van buitenlandse naties”, voegde de Post toe.

Dus, als hij zich realiseert ‘waar’ hij is , wat doet Biden dan eigenlijk?

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cda faalhaas 800x504 1

Indoctrinatie: De Jonge in persconferentie voor kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’

World Economic Forum SDG 563134312

Build Back Better-plan: Het complot dat zelfs de koning steunt