in , , , ,

Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

macron

Macron sluisde mogelijk miljoenen weg naar belastingparadijzen – Waarom kozen de Fransen in 1e ronde voor kandidaat die het verwoestende beleid van Hollande wil voortzetten en versnellen? – Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie.

Emmanuel Macron, de kandidaat van de gevestigde orde in Parijs en Brussel, heeft beloofd dat hij de massale immigratie van moslims en de bouw van moskeeën in Frankrijk wil vereenvoudigen. Volgens globalist Macron, die inmiddels aanbevelingen van bondskanselier Angela Merkel en oud president Barack Obama heeft gekregen, ‘bestaat de Franse cultuur niet’ en heeft hij ‘nog nooit naar Franse kunst’ gekeken. De kans is daarom levensgroot dat Macron de Franse bevolking al snel nog dieper zal teleurstellen dan de socialist Francois Hollande, de minst populaire president van het land ooit.

Frankrijk zeer slap en laks voor gevaarlijke moslims

Op de Champs Elysees in Parijs schoot op 20 april een moslim op een politiewagen, waarbij één agent om het leven kwam en een andere zwaargewond raakte. De dader, Karim Cheurfi, werd in 2003 tot 20 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens poging tot moord op twee agenten. Na al na een paar jaar te zijn vrijgelaten, viel hij in 2014 opnieuw agenten aan. En wéér werd hij vrijgelaten.

In maart ontdekte de politie dat de islamist militaire wapens probeerde te kopen, en contact had gemaakt met een ISIS terrorist in Syrië. Op sociale netwerken kondigde hij aan dat hij agenten wilde vermoorden. Bij doorzoeking van zijn huis vond de politie meerdere wapens, maar justitie vond dit alles ‘onvoldoende bewijs’ om hem in de gaten te laten houden. En toen sloeg hij op 20 april toe.

Het voorval is exemplarisch voor het moderne Frankrijk, dat zeer slap en laks is voor gevaarlijke mensen, vooral als deze uit islamitische kring komen. Het is één van de redenen waarom in Frankrijk met afstand de meeste slachtoffers van terreuraanslagen vallen. Ook de Joodse gemeenschap, waar in de afgelopen 5 jaar 2/3 van alle aanvallen op waren gericht, voelt zich in de steek gelaten door de overheid, omdat de daders, vrijwel uitsluitend moslims, ongestoord hun gang kunnen blijven gaan.

Tussen 14 en 17 april vond in Le Bourget, zo’n 15 kilometer ten noorden van Parijs, de jaarlijkse conferentie van ‘Moslims van Frankrijk’, de Franse tak van de Moslim Broederschap terreurorganisatie, plaats. 150.000 bebaarde moslims en gesluierde moslima’s konden er vrijelijk schreeuwen en ageren tegen het Westen, tegen Israël en tegen de Joden.

Stem op Macron onlogisch, maar hij won toch

Ondertussen zinken de Franse economie en samenleving steeds dieper weg in het moeras van schuld, armoede, onrust en werkeloosheid. Maandelijkse peilingen laten zien dat een groot deel van de Franse bevolking zowel boos als bang is, en het helemaal gehad heeft met de impotente en onverschillige regenten in Parijs. Het was daarom logisch geweest als de kiezers al tijdens de eerste ronde korte metten hadden gemaakt met iedere kandidaat die het voor Frankrijk verwoestende beleid wil voortzetten en zelfs wil versnellen.

Maar dat gebeurde niet. Uitgerekend de kandidaat die niet alleen door de gehate zittende president Hollande, maar ook door de EU en globalisten zoals bondskanselier Angela Merkel en voormalig president Barack Obama wordt aanbevolen, won de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, en dat terwijl oud Rothschild bankier Emmanuel Macron als minister van Economie de architect was van Hollandes desastreuze economische beleid.

Macrons meeste toespraken zijn kopieën van die van Hollandes campagne in 2012. Tijdens zijn eigen campagne sprak Macron zelden of nooit over de vele dodelijke islamitische terreuraanslagen in Frankrijk. Sterker nog, na de zoveelste aanslag op 20 april hield hij de Fransen voor dat ze met aanslagen moeten leren leven, omdat die volgens hem onderdeel van het dagelijkse leven zullen blijven. Ook verklaarde hij tegen het preventief arresteren van verdachte islamisten te zijn.

De globalist beweerde afgelopen week dat hij zowel Frankrijk als de EU grondig wil hervormen. Zijn plotseling stevige taal was overduidelijk bedoeld om zijn opponent Marine Le Pen de wind uit de zeilen te nemen, want Macron heeft verder louter vage plannen, is pro-euro en pro-EU, en belooft dat hij de uiterst kostbare 35 jarige urige werkweek en pensioenleeftijd van 62 jaar in stand wil houden. Tegelijkertijd wil hij € 10 miljard investeren in onder andere de ‘ecologische overgang’ naar een duurzame economie.

Nog meer immigratie en moskeeën, want ‘Franse cultuur bestaat niet’

Macron heeft in de loop der tijd een aantal opmerkelijke en verontrustende uitspraken gedaan, zoals zijn belofte om de massale immigratie van moslims uit Afrika en de Arabische wereld naar Frankrijk te vereenvoudigen, en de bouw van moskeeën makkelijker te maken. Ook beweerde hij dat ‘de Franse cultuur niet bestaat’, en dat hij nog nooit naar Franse kunst had gekeken.

Bovendien is de anti-corruptie NGO ‘Anticor’ een onderzoek naar Macron begonnen, omdat hij een groot deel van de € 2,8 miljoen die hij tussen 2008 en 2012 als Rothschild bankier verdiende, niet aan de belastingen lijkt te hebben opgegeven, maar vermoedelijk heeft weggesluisd naar belastingparadijzen (2).

Hoe kan het dat deze nog ergere variant van Hollande toch de eerste ronde won, en volgens de peilingen ook de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen zal winnen? Deels is dat te wijten aan Francois Fillon, de kandidaat van de gematigde Republikeinen, die door eigen schuld in diverse corruptieschandalen verwikkeld raakte. Of toch niet? In een recent verschenen boek staat dat deze schandalen zorgvuldig door een ‘schaduwkabinet’ in Parijs zijn georkestreerd. Hoe dan ook, Fillon onderstreepte sowieso een zwakke kandidaat te zijn, door onmiddellijk na de eerste ronde zijn steun uit te spreken voor Macron.

Macron dankzij media en vaag programma populair

De belangrijkste reden van Macrons ogenschijnlijke populariteit is even simpel als banaal, namelijk gelegen in een –mede op zijn jonge uiterlijk gebaseerde- uitgekiende marketingstrategie, waardoor veel Fransen zich hebben laten misleiden (in ons eigen land vergelijkbaar met de populariteit van de extreemlinkse afbraakpoliticus Jesse Klaver). Macron begon een nieuwe partij, ‘En Marche!’ (Voorwaarts! een nog linksere Franse variant van D66), en kreeg voor zijn campagne financiële steun van een aantal linkse miljardairs.

Ook niet onbelangrijk: Macron heeft nauwe banden met de elitairen die het grootste deel van de Franse reguliere media beheersen (ook hier zien we een duidelijke overeenkomst met ons eigen land, waar de linkse media tijdens de verkiezingscampagne buitenproportionele en overtrokken positieve aandacht gaven aan GroenLinks en D66). Daarnaast is zijn verkiezingsprogramma –volgens analisten geïnspireerd door die van Barack Obama in 2008- dermate inhoudsloos en veralgemeniserend, dat zijn loze kreten feitelijk iedere Fransman die zich niet wat verder wil verdiepen in de politiek, kunnen aanspreken.

Zo kan het dat Marine Le Pen, de enige kandidaat die Frankrijk wil herstellen, de economie gezond wil maken, de Franse cultuur wil behouden, het land wil beschermen tegen de islam en het terrorisme en daar goed uitgewerkte plannen voor heeft klaarliggen, door de media en andere politieke partijen als ‘fascist’ wordt verketterd, en globalist Macron, die het verwoestende socialistische beleid dat het land op de rand van de afgrond heeft gebracht zelfs wil versnellen, wordt aangeprezen en bewierookt. Ook hebben alle steeds machtiger wordende moslimorganisaties zich –begrijpelijkerwijs- pal achter Macron opgesteld.

Macron maakt dus grote kans de volgende president te worden, hoewel een grote verrassing zoals de verkiezing van Donald Trump in de VS nog altijd niet onmogelijk is. Maar stel dat het Macron wordt, want dan? Dan zal hij al snel ontdekken dat hij slechts een stroman is die door de linkse elite op de Champs Elysees is neergezet, met de bedoeling de onhoudbare status quo nog een paar jaartjes te rekken, zonder zich verder ook maar iets te bekommeren om het gewone volk, laat staan maatregelen te treffen tegen de oprukkende islam en het snel toenemende geweld van moslims.

Frankrijk stevent af op islamitische instorting en nieuwe revolutie

Het gevaar is dan ook levensgroot dat de komende vijf jaar onder Macron voor het Franse volk nog vele male pijnlijker zullen worden dan de afgelopen jaren onder Hollande. Minstens 12.000 radicale islamisten mogen ongestoord plannen maken voor nieuwe terreuraanslagen, want de politie mag niets tegen hen ondernemen voordat het te laat is, en Macron zal het overduidelijk een zorg zijn. De toevloed van moslims uit Afrika en Arabische landen zal aanhouden en zelfs makkelijker worden gemaakt. Inmiddels worden vele honderden Franse wijken en districten beheerst door de Sharia, en moeten als voor Frankrijk verloren worden beschouwd.

Deze islamitische ministaatjes, waar nu al vrijwel dagelijks auto’s in brand worden gestoken en niet-moslims worden aangevallen, zullen in aantal toenemen en steeds groter en machtiger worden, en de Franse maatschappij in toenemende mate ontwrichten en uiteindelijk volledig doen instorten. Bij de volgende verkiezingen in 2022 zou het geïslamiseerde Frankrijk wel eens zijn eerste moslimpresident kunnen kiezen – tenzij de getergde autochtone bevolking eindelijk in opstand komt.

Dat zal het begin van een nieuwe Franse revolutie zijn, die mogelijk heel Europa in vuur en vlam zal zetten. Zoals het er nu uitziet zou dat al over enkele jaren mogelijk nog de enige uitweg kunnen zijn om te voorkomen dat ons continent volledig ten onder gaat aan islamitische chaos, misdaden, terreur, vervolgingen en armoede.

Bronnen:

(1) Gatestone Institute
(2) Challenges.fr

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jongeren opstand 768x432

Europa op weg naar revolutie? Europese jongeren lijken het zat te worden en willen verandering

schippers 750x400 e1473169776507

Minister Schippers en haar moeizame relatie met privacy