JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

in ,

Worden misdaden gepleegd door asielzoekers in de doofpot gestopt?

Verdachte Samuel T. (midden), geflankeerd door de tolk (links) en zijn advocaat Wiek Achten tijdens de rechtszaak in Kampen, hoorde 12 jaar tegen hem eisen

In werd een 17-jarig meisje verkracht door een groepje asielzoekers. De moeder van het slachtoffer uit haar verontwaardiging over de reactie van het gemeentebestuur. Dat schrijft De Telegraaf.

Het gezin van het verkrachte meisje gaat al maanden door een hel na de verkrachting van hun 17-jarige dochter. Een groepje asielzoekers besprong het meisje toen ze ‘s nachts naar huis fietste na een avond babysitten.

Het slachtoffer voelt zich in de steek gelaten omdat er niet meer maatregelen genomen worden. Haar moeder stelt zich vragen bij het beleid van de gemeente Kampen, waar ze woont. De burgemeester doet er volgens haar alles aan om er voor te zorgen dat er niet naar de bewoners van het asielzoekerscentrum wordt gewezen.

Commentaar: De burgemeester doet daar in ieder geval aan mee, zo zegt de moeder van het meisje.

Hij suste de zaak in de regionale krant de Stentor door te zeggen dat ‘de meest gruwelijke zaken die in Kampen zijn voorgevallen zijn gepleegd door inwoners en niet door bewoners van het azc‘.

Doofpot

“Waarom mocht deze man ‘s nachts het asielzoekerscentrum uit? In Kampen worden asielzoekers overal geweigerd in de horeca, waarom is er dan geen avondklok?”, vraagt de moeder van het slachtoffer zich af. “In de gemeenteraad wordt er tot grote ontsteltenis van mijn dochter niet gepraat over het voorval”, zegt de moeder. “Het lijkt wel alsof ze het in de doofpot willen stoppen”.

De moeder verwijst naar twee andere incidenten met asielzoekers die plaatsvonden in dezelfde periode als de verkrachting van haar dochter. “Mag je dan niet zeggen dat dit met elkaar te maken heeft?”.

Volgens de politie werd er destijds doelbewust voor gekozen om geen signalement van de verdachte te verspreiden. Toen de verdachte werd opgepakt mocht niet worden gemeld dat hij in een asielzoekerscentrum zat.

Commentaar: Als we ons bedenken dat de vluchtelingenstroom naar een instrument van de hoge dames en heren is om ons te verdelen en te overheersen is het goed mogelijk dat verkrachtingen en andere misdaden gepleegd door asielzoekers met de mantel der opportuniteit wordt bedekt.Zo negeerde de politie in het onderzoek naar de vermissing van Anne Faber het AZC bij Soesterberg. De link wordt ook gelegd met incidenten vorig jaar.“Toen viel een destijds negentienjarige asielzoeker vrouwen lastig in het bos bij zorginstelling Abrona, in dezelfde omgeving.”

De gruwelijke verkrachting van en moord op Marianne Vaatstra in 1999 draaide ook om een AZC en het lijkt er sterk op dat de autoriteiten vanaf de eerste dag dit hebben geprobeerd te verbloemen.

Poging tot moord

De Soedanese verdachte zou het slachtoffer volgens het Openbaar Ministerie meerdere malen hebben verkracht voor hij haar probeerde te verdrinken in een nabijgelegen sloot. Volgens de Telegraaf is het meisje ook beroofd. De 33-jarige vluchteling zou via Eritrea naar Nederland zijn gekomen.

Verschillende media rapporteerde al een slechte evolutie van de cijfers en spraken zelfs over een verkrachtingsepidemie. Sinds de start van de asielcrisis werd Europa regelmatig opgeschrikt door frequente en soms grootschalige zedenfeiten door mensen met een migratieachtergrond.

Dries Van Langenhove is redactiechef Migratie & Integratie bij SCEPTR. Dries is politicoloog, jurist in spé en wereldberoemd in het Gentse studentenleven. Hij is lid van de Raad van Bestuur van de UGent en heeft een passie voor onderwijs en ondernemerschap.

Commentaar: De oorzaak van het meeste lijden van de mensheid, op individuele en collectieve basis, is een gebrek aan de . Maar is er een waarheid die van toepassing is op iedereen? Jordan Peterson heeft voorgesteld dat dit zo is. Waarheid is alles wat goed is voor de waarvan elk persoon een integraal deel uitmaakt. Wat is het juiste voor iedereen in een samenleving? Het antwoord kan ingewikkeld zijn, maar het lijkt erop dat het vermijden van oorlog en het vermijden van de vernietiging van de samenleving ongetwijfeld iets goeds is. Het vermijden van, en het op geen enkele manier aanmoedigen, van een verdelgend conflict, is daarom de fundamentele verantwoordelijkheid van elke persoon op deze en dat proces begint met een zorgvuldige overweging van uw ‘perspectief', waar u het vandaan hebt en of het goed is of niet voor u EN uw medeburgers EN uw samenleving als geheel: De Moslims Komen Eraan! Adopteer een Vluchteling!Lees ook: German prosecutors overwhelmed with over 900 terrorism cases, fourfold increase in just one year

Lees ook eens verder bij de Bron: Sott.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe duurzaam is elektrisch rijden nu eigenlijk?

REFERANDA DEMOCRATIE OF VOLKVERLAKKERIJ?

Terug naar boven
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x